Araç Belediyesi’nden minik öğrencilere kırtasiye hediyesi;

Araç Belediyesi’nden minik öğrencilere kırtasiye hediyesi

Araç Belediyesi’nin katkılarıyla yeni başlayan eğitim yılı nedeniyle ilçedeki 1. sınıf öğrencilerine çanta, defter, kuru boya kalemi, kalemlik dağıtımı yapıldı....

Dağıtım sırasında konuşan Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak bizlerin görevidir. Ekonomik sıkıntılar içerisinde olduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Bizler de hem ailelerimizin sırtına binen mali yükü azaltmak, hem de kıymetli öğrencilerimizi sevindirebilmek adına hazırlamış olduğumuz kırtasiye hediyesini takdim ediyorum. Bu vesile ile kıymetli öğrencilerimize başarılar diliyor, değerli velilerimize selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.


İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası dolayısıyla Araç’ta çelenk sunma programı ve kutlama programı düzenlendi.

Program kapsamında Hükümet Konağı önünde Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin sunulmasının ardından, Şehit Ünsal Aksoy Borsa İstanbul YBO önünde kutlama programı gerçekleştirildi.

Programa Araç Kaymakamı Emin Cevat Tutar, Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, İlçe Garnizon Komutanı Şükrü Adlım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Aydın, okul müdürleri, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Aydın’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlayan program, Araç Kaymakamı Emin Cevat Tutar’ın konuşması, şiirlerin okunması ve Araç Belediyesi halk oyunları gösterisi ile devam etti. 8. sınıf öğrencileri tarafından 1. sınıf öğrencilerine ‘hoş geldin’ çiçeğinin sunulmasının ardından, Kaymakam Tutar’ın ders zilini çalmasıyla program sona erdi. Program sonrasında yeni açılan müzik odasının açılışı yapılırken, protokol tarafından sınıf gezileri yapıldı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum