THY kabin memuru alıyor!;

THY kabin memuru alıyor!

Covid-19 pandemisinden sonra dünyanın en hızlı büyüyen havayollarından biri olan Türk Hava Yolları, gelecek hedefleri doğrultusunda 65 bin kişilik ailesine yeni kabin memurları ekliyor....

Global havayolları arasında filo büyüklüğü bazında dünyanın en büyük dokuzuncu havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları, 388 uçaklık filosu ile resmi İK web sitesi Kariyer.Thy.com üzerinden bir duyuru yaptı.

web sitesinde yayınlanan ilana 1 Ocak 1984 - 31 Aralık 2002 tarihleri ​​arasında doğan TC uyruklu adaylar başvurabilir. İstek sayısına ulaşıldığında kaldırılması planlanıyor.

Binlerce uluslararası havayolu çalışanının işten çıkarılması sırasında işgücünü koruyan ulusal havayolu, bu birlik sayesinde pandeminin olumsuz etkilerini en kısa sürede atlattı.

Güzellikleri keşfetme, mahremiyet, sağlık sigortası gibi ek ayrıcalıklar ve onlara ve ailelerine indirimli seyahat fırsatları sunuyor. Aday değerlendirme süreci ve diğer şartlar hakkında detaylı bilgiye (https://careers.turkishairlines.com/kabin-ekibi) adresinden ulaşılabilir.


Genel Koşullar

•T.C. vatandaşı olmak (Mavi kart sahibi olanlar başvuru yapabilir.)
•01/01/1984 ile 31/12/2002 tarihleri arasında doğmuş olmak
•En az lise mezunu olmak
•İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih nedenidir.)
•Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak
•Daha önce Türk Hava Yolları veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak (Türk Hava Yolları iştiraklerinde görev yapıyor olmak tercih nedenidir.)

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum