Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'dan kopmadan uçuş!
Türk Hava Yolları (THY), yurt içi uçuşlarında uçak içi ücretli internet hizmetinin başladığını duyurdu.
Kemerini takmamakta ısrar edince, uçaktan indirildi
Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Elazığ seferini yapan yolcu uçağında bulunan bir yolcu tüm ısrarlara rağmen emniyet kemeri takmak istemeyince uçak pist başından geri döndü. Yolcu polis eşliğinde uçaktan indirildi.
THY’de ceset alarmı!
Türk Hava Yolları'nın (THY) Amsterdam-İstanbul seferini gerçekleştiren uçağın iniş takımında bir ceset bulundu.
THY ile uçarken göğsünden şırdan çıkartmıştı! Bakın ne yaptı
Türk Hava Yolları'nın (THY) uçağında çektiği videosuyla geçtiğimiz aylarda gündeme gelen 'Şırdancı Mehmet' olarak tanınan Mehmet Sur yine adından söz ettirdi. Uçuş esnasında göğsünden çıkardığı şırdanı yemesi yüzünden uçuş yasağı olan Şırdancı Mehmet bakın ne yaptı
Artık uçarken namaz kılabilecekler
Pilotlarla ilgili radikal bir karara imza atan THY, kokpitte ibadet edilebilmesinin önünü açtı. İbadetin, uçuşun kritik olmayan safhalarında yapılabileceğinin altı çizildi.
THY yangın sebebiyle seferlerini iptal etti
Çanakkale’de devam eden orman yangını uçak seferini de iptal ettirdi. Türk Hava Yollarının yarın sabah 08.35’te Çanakkale Havalimanı’ndan Ankara seferi orman yangını nedeniyle iptal edildi.
THY’nin eğitim uçağı düştü! Bölgede dron uçuşları yasaklandı
Aydın'da THY eğitim uçağının düşmesiyle ilgili inceleme başlatılırken, bölgede dron uçuşları yasaklandı. Tepecik Mahallesi sınırları içerisinde meydana gelen vakada, uçak yonca tarlasına düştü ve iki kişi yaralandı. Yaralılar hastanede...
THY’ye ithal Yunan pilotlar!
THY Eğitim Başkanlığı tartışmalı bir kararla gündemde. THY Eğitim Başkanlığı bünyesindeki pilotlara simülatör eğitimi vermek üzere Yunan pilotları aylık 9 bin Euro maaşla işe alındı.
Pilot aday adayları için THY’den iş ilanı
Türk Hava Yolları (THY), büyüme hedefleri doğrultusunda ikinci pilot aday adayları için iş ilanı açtı.
Memleketinizin adı nereden geliyor? Kastamonu'yu duyunca çok şaşıracaksınız... İşte tüm illerin açıklaması
Memleketinizin adı nereden geliyor? Her şehrin isminin birbirinden farklı hikayesi var. İşte şehirlerin isimlerinin hikayeleri...
Türkiye’nin devleri belli oldu!
Her yıl yapılan araştırmanın 2022 raporu da yayınlandı. Buna göre Türkiye'nin en büyük şirketleri arasında ilk üçte sırasıyla TÜPRAŞ, THY ve Petrol Ofisi yer aldı.
Türkiye'nin en büyüğü Tüpraş
Bu yıl Capital500 ligine 128 yeni şirket katılırken, ilk 10 büyük şirket listesinde de önemli değişimler yaşandı. İlk sırasında Tüpraş yer alırken, Türk Hava Yolları ikinci, Petrol Ofisi ise üçüncü oldu.
Cideli hemşehrimize İçişleri Bakanlığı'nda görevlendirme
Kastamonulu hemşehrimiz Özgür Altın, İçişleri Bakanlığı, Bakan Danışmanlığı, Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak atandı.
"Başarılı olmanın haklı gururunu yaşıyoruz"
DHMİ Kastamonu Havalimanı Müdürü Taylan Öncel, Kastamonu Havalimanında yaşanan son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Öncel açıklamasında; "Başta CAT II ve Apron Genişletme Projesi olmak üzere bir çok projeyi başlatmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.
AnadoluJet de, Kastamonu Havalimanı’na siftah yaptı
Pegasus Havayolları'nın ardından AnadoluJet de Kastamonu Havalimanı’nda siftah yaptı.
Dünya'ya çok fazla yaklaşacak! 2037'ye kadar bir daha çıkmayacak
Ağustos ayında, Ocak 2037'ye kadar bir daha gerçekleşmeyecek nadir bir astronomik fenomen olarak iki süper ay ortaya çıkacak.
Başvurular 10 Ağustos’a kadar devam edecek
Türk Hava Yolları (THY), kabin memuru olmak isteyen kadın adayların 10 Ağustos'a kadar başvuru yapabileceğini belirtti.
THY’den Avrupa seferleri için uyarı: bazı seferlerde gecikme yaşanabilir
Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Avrupa hava sahasındaki kapasite sorunlarından dolayı bazı seferlerde gecikme yaşanabileceğini aktardı.
26 Temmuz tarihte bugün: kim doğdu? Kim öldü?
26 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları neler? Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 26 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 26 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 26 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
"THY fragmanında Kastamonu'yu tanıtacak"
Kent Konseyi adına açıklamama yapan Kent Konseyi Çalışma Grubu Başkanı Turgut Yılmaz, Kastamonu turizmi hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz açıklamasında, Türk Hava Yolları'na ait tanıtım ekibinin Kastamonu'ya gelerek burada çekimler yaptığını ve bu çekimleri de fragmanlarında Kastamonu tanıtımı için kullanacaklarını söyledi.
THY resmen duyurdu: Personel maaşlarına yüzde 41’lik zam
Asgari ücret, memur ve emekli zammı oranlarının tek tek açıklanmasının ardından şirketler de çalışanlarının maaşlarına artış yapmaya başladı. Bu kapsamda Türk Hava Yolları (THY) personellerinin maaşlarında yüzde 41’lik bir iyileştirme yapacağı öğrenildi. Konuya ilişkin açıklama THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat’tan geldi.
İşte Türkiye’nin en büyük şirketleri
Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırması’nın sonuçları açıklandı
THY, sürdürülebilirlik ödülüne layık görüldü
Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyasının saygın kuruluşlarından World Finance dergisi tarafından "En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu" ödülüne bir kez daha layık görüldü.
THY'den 'bayram' rekoru
Türk Hava Yolları'nın (THY) bugün planlanan yolcu ve uçuş sayısı ile yeni bir rekora imza atması bekleniyor.
THY bugünde rekor kırıyor
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY'nin tarihinde ilk defa günlük 300 bin eşiğini aşacağını söyledi.
THY personel alıyor! en az lise mezunu personel alınacak
İş arayan adaylar için müjdeli haberler Türk Hava Yolları'ndan geldi! Birçok kadroda alım yapılacak. Tüm detaylar haberimizde.
THY'den tarihi rekor!
Türk Hava Yolları (THY), tarihinin en yüksek uçuş ve yolcu sayısına ulaştı.