“Şampiyonlar ligi’ne galibiyetle başlamak istiyoruz”;

“Şampiyonlar ligi’ne galibiyetle başlamak istiyoruz”

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı oyuncularından Neslihan Çalışkan, yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. 25 yaşındaki sol oyun kurucu, seyirci desteğiyle birlikte galibiyet alarak başlangıç yapmak istediklerini dile getirdi....

Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak olan WHC Buducnost BEMAX maçı öncesi çok heyecanlı olduklarını ve hazır olduklarını söyledi.

Çalışkan ayrıca, “Öncelikle Şampiyonlar Ligi başlayacağı için çok heyecanlıyız. Bu bizim Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci sezonumuz olacak. Ligi daha iyi tanıyoruz. Rakibimiz Avrupa’nın güçlü ekiplerinden Buducnost. Seyirci desteğiyle birlikte güzel bir galibiyetle Şampiyonlar Ligi’ne başlamak istiyoruz” dedi.

“BU ARENADA OLMAKTAN DOLAYI MUTLU VE GURURLUYUZ”

Başarılı sol oyun kurucu, “Hazırız diyebiliriz. En azından ligi tanıyoruz. Şampiyonlar Ligi çok büyük bir arena, Avrupa’nın en iyi takımlarının oynadığı bir arena. Biz de bu arenada var olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Umarım bu sene geçen seneye göre daha iyi sonuçlar elde ederiz. Takımdaki ortamımız çok güzel. Ama uyumu yakalamamız için birkaç maç daha oynamamız gerekiyor. Süper Kupa’yla başlamak tabi ki bizi çok mutlu etti ve Şampiyonlar Ligi başlamadan önce güzel bir motivasyon oldu. Umarım bu galibiyetlerimizi sürdürürüz” ifadelerini kullandı.

“BİZİM  EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ TARAFTARIMIZ”

Neslihan Çalışkan taraftar desteğine Şampiyonlar Ligi’nde çok daha fazla desteğe ihtiyacı olduklarını söyleyerek, “Bizim en büyük gücümüz taraftarımız. Onların desteğine her zaman çok ihtiyacımız var. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde çok daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Herkesi cumartesi günü saat 17.00’de Buducnost ile oynayacağımız Şampiyonlar Ligi maçına bekliyoruz” şeklinde konuştu.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum