Türkiye 1’ncisi ve 10’ncusu APL’den;

Türkiye 1’ncisi ve 10’ncusu APL’den

Abdurrahman Paşa Lisesi’nden resim yarışmasında 2 büyük derece geldi. Orta öğretim kurumları arasında düzenlenen ‘Hayalimdeki Çin’ konulu resim yarışmasında Meryem Sude Zorbaz ve Esra Kuşçu, dereceleriyle hem okullarını hem de Kastamonu'yu gururlandırdı. Abdurrahman Paşa Lisesi öğrencilerinden Meryem Sude Zorbaz resim yarışmasında 1’nci, Esra Kuşçu ise 10’ncu olarak; 10 günlük Çin gezisi ve 6 bin TL ödül almaya hak kazandı....

Abdurrahman Paşa Lisesi öğrencileri büyük bir başarıya daha imza attı. Orta öğretim kurumları arasında yapılan ‘Hayalmdeki Çin’ konulu resim yarışmasında Abdurrahman Paşa Lisesi öğrencilerinden Meryem Sude Zorbaz ile yarışmada 10’ncu olan Esra Kuşçu, yarışmada sağladıkları dereceyle 10 günlük Çin gezisi ve 6 bin TL ödülün sahibi oldu.

GÜNSAL; “BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN GENÇLER”

Abdurrahman Paşa Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Özlem Günsal, öğrencilerinin sağladığı başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu açıklamalara yer verdi; “Hayalimdeki Çin konulu 2022 yılı orta öğretim kurumları arasında yapılan resim yarışmasında öğrencim Meryem Zorbaz Türkiye birincisi; Esra Kuşçu Türkiye 10’ncusu oldu. Çok çok mutlu oldum. Ödül alarak 6 bin lira para ödülü ve 10 günlük Çin gezisi kazandılar. Öğretmenleri olarak Çin gezisine ben de katılacağım. Başarılarınız daim olsun inşallah gençler.” 


Esra kuşçu



Meryem Zorbaz




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum