"Bize yakışmayacak bir gol yedik";

"Bize yakışmayacak bir gol yedik"

Gmg Kastamonuspor Teknik Direktörü Metin Akpunar, dün gerçekleştirilen antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik Direktör Akpunar açıklamasında; "Aslında bize yakışmayacak bir gol yedik, en kötü ihtimalle berabere ayrılabilirdik. Sonuç kötü de olsa seyircimizin oyuncularımızı tribüne çağırıp onları kucaklaması, zor zamanda birlik beraberlik açısından da bize moral oldu" ifadelerine yer verdi....

Geçtiğimiz Pazar günü Serik Belediyespor karşılaşmasının değerlendirmesini yapan tecrübeli teknik adam, genel görüntüden rahatsız olmadığını zamanla daha iyi olacaklarını dile getirdi.

AKPUNAR: “ÜÇ GÜN İDMANLA MAÇA ÇIKAN ARKADAŞLARIMIZ OLDU”

Gmg Kastamonuspor teknik direktörü Metin Akpunar, sözlerine taraftara teşekkürle başlarken çok iyi destek olduklarını söyleyerek, “Yaklaşık 1 senedir Kastamonu’da resmi bir maç oynanmıyordu. Onun için taraftara buradan teşekkür ederim, ilk maç olmasına rağmen çok iyi destek verdiler. Bizim takım hemen hemen dolu tribünlere oynadı. 18 gündür antrenman yapan bir takımız. Bu zamana kadar transfer ettiğimiz oyuncuları da hazırlamaya çalışıyoruz. Onu da sayarsak bir hafta, üç gün idmanla maça çıkan arkadaşlarımız oldu. Buna rağmen genel görüntüden çok da rahatsız değilim” dedi. 

“SEYİRCİMİZİN OYUNCULARIMIZI KUCAKLAMASI BİRLİK BERABERLİK AÇISINDAN BİZE MORAL OLDU”

Tecrübeli çalıştırıcı, maçın başında görülen erken kartların savunmayı etkilediğini söyleyerek, “Savunmanın merkezindeki Faruk’un beşinci dakikada, Kemal Can’ın on yedinci dakikada sarı kart görmesi onların daha tedirgin olmasına neden oldu. Takımın fizyolojik eksikleri son on beş dakikada gözle görülür bir şekilde hissedildi. İkinci yarının başında Ergin Keleş ve Berkay Samancı’nın oyuna girmesiyle yaklaşık 80’inci dakikaya kadar oyuna tamamen hakim olduk. Aslında bize yakışmayacak bir gol yedik, en kötü ihtimalle berabere ayrılabilirdik. Sonuç kötü de olsa seyircimizin oyuncularımızı tribüne çağırıp onları kucaklaması, zor zamanda birlik beraberlik açısından da bize moral oldu” diye konuştu.

“ TRANSFERDE HAZIR OYUNCULARA BAKIYORUZ”

Transfer yapacaklarını dile getiren Akpunar, “Sarıyer de bizden yaklaşık bir hafta önce başladı. İstanbul bölgesinden olduğu için orada Galatasaray’dan falan hazır genç oyuncuları aldılar. Biz bir taraftan takımı hazırlamaya devam edeceğiz bir taraftan da transfer yapmaya devam edeceğiz. Savunmamızın merkezine iyi bir stoper almamız lazım. Merkez orta sahaya topun bizde kalmasını sağlayacak, tempoyu ayarlayacak iyi bir oyuncu almamız lazım. Süratli bir kenar oyuncusu almamız lazım. Bunlar en aciliyeti olanlar. Transferde hazır oyunculara bakıyoruz; kamp geçirmiş, hazırlık maçı ya da resmi maç oynamış oyunculara bakıyoruz. Bu transferleri gerçekleştirirsek bizim takım inşallah 3-4 hafta sonra hazır olur. Bu süreçte toplayabildiğimiz kadar puan toplamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“ABDÜLAZİZ KARŞI KARŞIYA GOLÜ YAPSA BELKİ MAÇ 3’E 4’E GİDERDİ”

Son olarak birkaç hafta sonra çok farklı şeylerin olacağını söyleyen teknik direktör Metin Akpunar, “Takımın birlikteliğinden, beraberliğinden memnunum. Oyuncular sahada birbirine sahip çıktı. Maçı koparabilirdik. 48’de 1-1’i yakaladık, takım ritmini buldu. Abdülaziz karşı karşıya golü yapsa belki maç 3’e 4’e giderdi. Son 15 dakika takım fizik olarak düştü. Aşılmayacak şeyler değil. Elimizdeki kaliteli kadroya istediğimiz takviyeleri yaparsak çok faklı şeyler de konuşabiliriz. Birkaç hafta sonra çok farklı şeyler de olur” şeklinde konuştu.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum