Akpunar’dan maç öncesi değerlendirmeler;

Akpunar’dan maç öncesi değerlendirmeler

GMG Kastamonuspor teknik direktörü Metin Akpunar, sezonun ilk maçı öncesi açıklamalarda bulundu....

Tecrübeli teknik adam Serik Belediyespor ile oynanacak müsabaka öncesi rakibin isminin önemli olmadığını kendilerinin ne yapacağının önemli olduğunu dile getirdi.

“İNŞALLAH KALİTELİ OYUNCULARIMIZLA BU MAÇIN ÜSTESİNDEN GELİRİZ”

Gmg Kastamonuspor teknik direktörü Metin Akpunar, hazır olmamalarına rağmen kaliteli oyuncularının olduğunu söyledi ve “Rakibin kim olduğu, rakibin ismi önemli değil biz önemliyiz. Bizim takımımız 15 gündür idman yapıyor. Teknik taktik olarak, fizyolojik olarak bu takımı hazırlamak kolay değil. Hazır olmadığımızı biliyoruz ama kaliteli oyuncularımız var, bizim sahada ne vereceğimiz önemli. İnşallah kaliteli oyuncularımızla bu maçın üstesinden geliriz” ifadelerini kullandı.

“3 HAFTA SONRA FARKLI ŞEYLER KONUŞABİLİRİZ”

Akpunar, biraz sürece ihtiyaçlarının olduğunu söyleyerek, “Oyuncuların birlik beraberliği olmasaydı bu oluşum hiç oluşmazdı. Takım arkadaşlık uyumundan yana bir sıkıntımız yok. Bizim sadece geç toplanmamız, az antrenman yapmamız, oyuncuların teknik heyetin yeni tanıyor olması gibi sıkıntılarımız var. Bizim biraz sürece ihtiyacımız var, 3 hafta sonra farklı şeyler konuşabiliriz” diye konuştu.

“TARAFTAR STADI DOLDURSUN”

Son olarak taraftarlara seslenen teknik adam, “Başkanımızın da istediği taraftarı sahada görmek. Maddi manevi bütün desteğini veriyor. Sadece taraftar stadı doldursun istiyor, başka bir isteği yok. Bizim de dileğimiz o” dedi

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum