GMG Kastamonuspor, moral yemeğinde buluştu;

GMG Kastamonuspor, moral yemeğinde buluştu

Kastamonuspor eski başkanlarından iş insanı Salim Arpacıoğlu, sahibi olduğu Armoni Park Otel’de düzenlediği motivasyon yemeğinde GMG Kastamonuspor’u misafir etti....

Düzenlenen yemeğe GMG Kastamonuspor Başkanı Burak İzbeli ile yönetim kurulu üyeleri, GMG Kastamonuspor teknik heyet ve sporcuları katılım sağladı.

Burada konuşma yapan Salim Arpacıoğlu, geçmiş dönemde kulübe emeği geçen tüm Başkan ve yöneticiler başta olmak üzere herkese teşekkür ederek, kırmızı-siyahlı temsilcimize başarı diledi. Kulüp Başkanı Burak İzbeli, misafirperverliğinden dolayı Arpacıoğlu’na teşekkür etti.

GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Burak İzbeli kısa bir selamlama konuşması yaptı. Ardından Ali Aygün yaptığı konuşmada; “Hepiniz adına Salim başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu yaşayacağımız süreci hep beraber bir şekilde atlatacağız. Bunun için yapmamız gereken tek şeyin birlik beraberlik içinde çalışmak olduğunu düşünüyorum” dedi. 

Arpacıoğlu konuşmasında şunları söyledi: “Kulüp yöneticiliğinin zor olduğunu iyi bilenlerdenim. Kastamonuspor başkanı olduğum dönemde ciddi mesai harcayarak buna şahit oldum. Bizim gibi ekonomisi ve nüfus yapısı belli olan şehirlerde kulüp yönetmek daha zor. Başkanlığımın öncesinde yönetici olduğum dönemler de oldu. Bu dönemlerde iki şampiyonluk yaşadık. Buna vesile olan başta eski belediye başkanı Tahsin Babaş’ın, Kulüp Başkanı Mahir Altıkulaç’ın ve yönetimde olan arkadaşlarında büyük emek ve çabası vardır. O dönemde verilen çabaların sayesine şu anda kulüp 2’nci Lig’de mücadele etmektedir.Gelinen süreçte, bu dönemde kulübün yükünü üstlenen Cengiz beye, Burak beye de teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum