Transfer’de taarruz devam ediyor;

Transfer’de taarruz devam ediyor

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek GMG Kastamonuspor, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bolu’da kampta olan kırmızı-siyahlılar, son olarak Sarıyer’de forma giyen Mehmet Bektaş ve son olarak Esenler Erokspor forması giyen Kemal Can Aydemir’i renklerine bağladı....


27 yaşındaki Mehmet Bektaş sağ kanatta forma giyiyor. Daha önce Boluspor, Hacettepe, Gençlerbirliği, Etimesgut Belediyespor, Uşakspor, Sarıyer formalarını giyen Bektaş, gelecek sezon temsilcimizin başarısı için mücadele edecek. Bektaş geçen sezon 2’nci Lig’de Sarıyer formasını 27 kez terletti, bin 537 dakika saha kaldı ve 2 de gol kaydetti.

28 yaşındaki Kemal Can Aydemir ise savunma bölgesinde forma giyiyor. Kariyerinde Gölcükspor, Çayeli Spor, Şanlıurfaspor, Kocaelispor, Esenler Erokspor bulunan Aydemir, gelecek sezon temsilcimizin başarısı için ter dökecek. Geçen sezona 2’nci Lig ekibi Şanlıurfaspor’da başlayan ve 8 maçta görev alan Aydemir, sezonun ikinci yarısında Esenler Erokspor forması giydi ve 11 maçlık performansıyla Erokspor’un 2’nci Lig’e yükselmesinde pay sahibi oldu.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum