Kastamonuspor’dan flaş transfer;

Kastamonuspor’dan flaş transfer

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta yer alan temsilcimiz GMG Kastamonuspor, son olarak Ankara Demirspor forması giyen tecrübeli oyuncu. Ergin Keleş’i kadrosuna kattı....


Transfer çalışmalarını sürdüren GMG Kastamonuspor, santrafor bölgesini yıldız bir oyuncuyu renklerine bağladı. Son olarak Ankara Demirspor forması giyen Türk futbolunun önemli isimlerinden 35 yaşındaki Ergin Keleş, 2022-2023 sezonunda kırmızı-siyahlı formayı terletecek. Süper Lig’de 119, 1’inci Lig’de ise 199 karşılaşmada forma giyen tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sezon 2’nci Lig’de Ankara Demirspor forması altında 29 karşılaşmada 13 gol atma başarısı göstermişti.

ERGİN KELEŞ KİMDİR?

Futbola Trabzonspor alt yapısında başlayan tecrübeli futbolcu Akcabat Sebatspor, Sakaryaspor, Manisaspor, Ankaragücü, Karabükspor, Mersin İdmanyurdu, Göztepe, Adanaspor, Gaziantep, Sivasspor, Giresunspor, Akhisarspor ve Altay gibi Türkiye’nin önemi kulüplerinde forma giydi.

Süper Lig’de 119, 1’nci Lig’de 199, 2’nci Lig’de 29 ve Türkiye Kupası’nda 35 karşılaşmada forma giyen tecrübeli futbolcu 80 gol atma başarısı gösterdi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum