“14 yarışmacı katıldı”;

“14 yarışmacı katıldı”

Taşköprü Belediyesi tarafından bu yıl 34’ncüsü düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikler kapsamında 1. Ulusal Sarımsaklı Ev Yemekleri Yarışması tertip edildi....

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen yarışmada 14 yarışmacı birbirinden güzel yemekleriyle jüri karşısında ter döktü. 1’ncisi düzenlenen Sarımsaklı Ev Yemekleri Yarışmasına çeşitli yaşlarda 14 yarışmacı katıldı. Çoğunluğu ev hanımı olan yarışmacılar jüri üyelerine yaptıkları yemekleri sundular. Jüri üyeleri 14 yarışmacıdan bir bir yemekleri nasıl ve ne katarak yaptıklarını dinlediler. Yarışma, 14 yarışmacının yemekleri sunmasıyla sonlandı.

Bu yıl ilki düzenlenen Ulusal Sarımsaklı Ev Yemekleri Yarışmasının 1’ncisi “Sarımsaklı Yahni” yemeğiyle Asiye Nar olurken, 2’nci “Çerkez mantısı” ile Sevgi Şahin, 3’ncü ise “Meftune” isimli yemeğiyle Gülsen Akdaş oldu. Dereceye giren yarışmacılara ödüllerini Kastamonu Valisi Avni Çakır, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal ödüllerini takdim etti.

Kaynak: Taşköprü Postası

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum