“AK Parti, Türkiye'yi büyütmeye var gücüyle devam edecek”;

“AK Parti, Türkiye'yi büyütmeye var gücüyle devam edecek”

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, saha çalışmalarına devam ediyor. Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Kastamonu’nun 20 mahallesinde mahalle başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, esnafları ziyaret ettiklerini belirterek bu ziyaretlerde esnafların talep ve önerilerini Genel Merkez’e rapor edeceklerini kaydetti. Güzel açıklamasında; “AK Parti’mizin büyüklüğüne yaraşır, hizmet ehli olan teşkilatımız gece gündüz demeden çalışmaya devam edecektir. Esnafımız, işçimiz, memurumuz, çiftçimiz AK Parti ile büyümeye ve Türkiye'yi büyütmeye var gücüyle devam edecek” ifadelerine yer verdi....

“GELİŞMİŞ ÜLKELERİN ÇÖZÜMSÜZKALDIĞI BİR ORTAMDA, BİZ ÜRETEREK BÜYÜYORUZ”

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığı Kastamonu’da saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, konuyla ilgili olarak yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Güzel açıklamasında; “AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığı olarak Kastamonu’muzun 20 mahallesinde mahalle başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerde hem hasbihal etmek, hem son ekonomik çalışmaları istişare etmek hem de esnaflarımızın talep ve önerilerini not alarak genel merkezimize rapor etmeyi amaçladık.ifadelerine yer verdi. Kastamonu’muzun güler yüzlü misafirperver esnafları her zaman olduğu gibi bizleri hoş sohbetleri ile ağırladılar.Cumhurbaşkanımızın yeni ekonomik modeli ile ilgili atmış olduğu adımları büyük ölçüde olumlu bulduklarını, hem iç siyasette hem de dış siyaset ve diplomasi çalışmalarında Cumhurbaşkanımıza olan desteklerini yinelediler.Türkiye olarak artık daha bağımsız ve müreffeh bir ülke olma yolunda ilerliyoruz. Tüm dünyanın gıpta ile izlediği dış politikamızla savaşan iki ülkeyi aynı masada buluşturan ve Dünya devletleri için içinden çıkılmaz hale gelmiş problemlerine çözüm üreten bir ülkeyiz. Burada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm dünya devletleri ve liderleri tarafından kabul edilen liderlik vasfı büyük önem taşıyor.2023 ile beraber 20 yıllık kalkınma hamlemizin meyvelerini bir taraftan almaya başlamışken özellikle enerji alanında dışa bağımlılıktan maksimum oranda kurtulma yolunda büyük gelişmelere de şahit olacağız. Bir çok gelişmiş ülke enerji alanında kendilerince çözümsüz kaldıkları bir ortamda biz üreterek ihraç ederek inşa ederek büyüyoruz.Faiz artışı yaptıkları halde enflasyon ile mücadelede başarısız olan ülkeler Türkiye’nin yeni ekonomik modelini, faizi düşürerek izlediği siyaseti bir anlamda ağızları açık vaziyette seyrediyorlar.Esnaflarımız ve halkımız üreten Türkiye'den ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğinden memnunlar. Hem Kastamonumuz hem de Türkiye'miz için bu güvene layık olmak adına daha çok çalışacağız” dedi.

“TEŞKİLATIMIZ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEKTİR”

Kastamonu’nun her karışında, her sokağında, her caddesinde AK Parti kadrolarının ayak izleri olduğuna vurgu yapan Güzel; “Kahvehanede gazetesini okuyan amcamızın, ayakkabı boyayan kardeşimizin, inşaatta çalışan işçimizin, sanayide ter döken ağabeyimizin kısacası Türkiye’nin derdi bizim derdimizdir. Dünyanın en büyük Partisi olan AK Parti’mizin büyüklüğüne yaraşır, hizmet ehli olan teşkilatımız gece gündüz demeden çalışmaya devam edecektir.Esnafımız, işçimiz, memurumuz, çiftçimiz AK Parti ile büyümeye ve Türkiye'yi büyütmeye var gücüyle devam edecek” ifadelerine yer verdi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum