"Taşköprülüler buluştuğunda yapamayacağı şey yok";

"Taşköprülüler buluştuğunda yapamayacağı şey yok"

Taşköprü Kaymakamlığı ve Taşköprü Belediye Başkanlığı öncülüğünde kurulan Temmuz ayının gelmesi ve sarımsak hasadının gerçekleşmesi ile de faaliyete başlayan “Taşköprü Sarımsak ve Kendir Üretim ve Pazarlama Kooperatifi”nin açılışı gerçekleşti....

İlçe girişi köprü başı mevkiinde bulunan kooperatif binası önünde gerçekleşen programa Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, Kooperatif Başkanı Hamit Elmacı, Belediye Meclis Üyesi ve Taşköprü Yerel Eylem Grubu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhun Çorbacı ile Dernek Müdürü Selçuk Oğuz ve kurum amirleri de katıldı.

PARTAL; “BİZ BU KOOPERATİFİ BİR İRADE BİRLİĞİ OLMASIYLA KURDUK”

Açılış sonrası konuşma yapan Kaymakam Çağlar Partal;“ Biz bu kooperatifi tüm sivil toplumu, kamu kurumları, siyasi partilerin tamamının geniş bir yelpaze ile bir irade birliği olmasıyla kurduk. Bugün de zaten buradaki Yerel Eylem Grubu Derneği'nin bu desteği birlikteliğin görünür gelmiş halidir. Bu kooperatifin daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Çünkü ürün çok değerli bir ürün ve şunu azımsamamak gerek, Taşköprü önemli bir ilçe ve Taşköprü’nün iradesi bir noktada buluştuğunda yapamayacağı şey yok” ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: Oğuzhan Erdoğan

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum