Uzman Dr. Oğuzhan Sepetçigil, hasta kabulüne başladı;

Uzman Dr. Oğuzhan Sepetçigil, hasta kabulüne başladı

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuzhan Sepetçigil göreve başladı. Öte yandan hastane yönetimi, çocuk hastalarını ve ailelerini mutlu edecek önemli bir karara da imza attı. Mevcut kadroda yer alan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Işıl Topaçoğlu, Uzman Dr. Niyazi Diri ile kadrosuna yeni kattığı Uzman Dr. Oğuzhan Sepetçigil, hafta içi her gün 19.00 ila 21.00 saatleri arasında dönüşümlü olarak poliklinik hizmeti verecek....

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde Pazartesi günü itibariyle hasta kabulüne başlayan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuzhan Sepetçigil, 1977 yılında Karabük’ün Safranbolu ilçesinde doğdu. 1991-1995 yıllarında Kastamonu Göl Anadolu Öğretmen Lisesi’nde lise tahsilini tamamlayıp 2001 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi bölümünden mezun olan Uzm. Dr. Sepetçigil, ihtisasını ise 2003-2009 yılları arasında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı.

Karabük’te sağlık ocakları ile 112 Acil Servis’te pratisyen hekim, Gümüşhane Devlet Hastanesi, Samsun Asker Hastanesi, Karabük Özel Medikar Hastanesi, Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2016-2022 tarihleri arasında da Erzincan Neon Hastanesi’nde görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuzhan Sepetçigil, bundan böyle hastalarına Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde hizmet verecek. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum