“Allaha ısmarladık…”;

“Allaha ısmarladık…”

İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Emniyet Müdürlüğü görevini yaş haddinden emekli olarak sonlandırdığını açıkladı. Denizci açıklamasında; “İl Emniyet Müdürlüğü görevim, 2019 yılında atandığım; tarihi, doğası ve candan insanıyla bizleri kendine hayran bırakan Evliyalar Diyarı Kastamonu’da son buluyor. Kastamonu’nun yiğit insanlarına sağlıklı ve güzel günler diliyorum, Allah'a ısmarladık” ifadelerine yer verdi....

“HİZMET BAYRAĞINI ÇOK DAHA İLERİ TAŞIMA İNANCI İÇERİSİNDE OLDUM”

İl Emniyet Müdürü Necati Denizci açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “1977 yılında Polis Kolejine girerek başladığım, mesleki disiplin ve hukukun üstünlüğünü gözeterek devletime hizmet etme şerefine eriştiğim meslek hayatımı 10 Ağustos 2022 tarihinde yaş haddinden emekli olarak sonlandırıyorum. Acısıyla tatlısıyla 45 yıllık bu yolcuğumu tertemiz bir şekilde tamamlanın huzuru ile emeklilik hayatıma başlayacağım için oldukça mutluyum.  2013 yılında Batman ilinde başlayan, sonrasında Kocaeli'yle devam eden İl Emniyet Müdürlüğü görevimin son durağı 2019 yılında atandığım; tarihi, doğası ve candan insanıyla bizleri kendine hayran bırakan Evliyalar Diyarı Kastamonu’da son buluyor. Görevim sırasında şahsıma duyulan güvene ve beklentilere layık olabilmek için, her kademedeki mesai arkadaşlarımla birlikte, üstün vazife anlayışı içerisinde, büyük bir azim ve gayretle devraldığımız hizmet bayrağını çok daha ileriye taşıma inancı içinde oldum.”

“FAİLİ MEÇHUL BİR OLAY YAŞANMAMASININ SEVİNCİNİ YAŞIYORUM”

Kastamonu'da yaptığım görev sürecinde yapılan çalışmalara da değinen İl Emniyet Müdürü Denizci; “Değerli arkadaşlarımla birlikte bin 129 operasyon gerçekleştirdik, 2 bin 198 kişinin yakalanmasını sağladık. Ayrıca yapılan çeşitli çalışmalarda aranması olan bin 329 şahsın yakalama işlemini, 401 şahsın da tutuklanarak cezaevine teslimini sağladık. Kastamonu’daki görev sürecimde faili meçhul bir olayın yaşanmamasının sevincini yaşıyorum. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anarken, meslek hayatım boyunca desteğini esirgemeyen başta ailem, değerli meslektaşlarım ve saygıdeğer vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyor, Kastamonu’nun yiğit insanlarına sağlıklı ve güzel günler diliyorum.Allah'a ısmarladık” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum