Çocuğunu atmakla tehdit etti;

Çocuğunu atmakla tehdit etti

Topçuoğlu Mahallesi’nde aile arasında çıkan tartışma intihar girişimine dönüştü gi. İntihar girişiminde bulunan kadın çocuğunu da aşağı atmakla tehdit etti....

Edinilen bilgiye göre; Topçuoğlu Mahallesi’nde ikamet eden Afgan uyruklu ailede eşler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine tartışmayı duyanlar durumu 112 İhbar Hattı’na bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipler, Afgan uyruklu kadının kocasından şiddet gördüğünü belirtmesi üzerine kocasını gözaltına aldılar. Bu esnada eve giren Afgan uyruklu kadın evinin kapısını kilitleyerek ve yanına çocuğunu da alarak balkona çıktı. Sinir krizi geçiren kadının hem kendini hem de çocuğunu atacağını söylemesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri de sevk edildi.

Emniyet güçleri Afgan kadını ikna etmeye çalışırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri de hava yastığı açarak tedbir aldı. Ara ara eline aldığı ekmek bıçağı ile bileğini keseceğini söyleyen Afgan kadın Emniyet güçlerinin ikna çalışması neticesinde, intihar eylemine son verdi. Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum