Arama
Arama Sonuçları
Valilik ‘seçim yasakları’nı duyurdu
31 Mart yerel seçimlerine geri sayım hızla devam ediyor. Aylardır devam eden seçim çalışmaları ve propaganda süreci, önümüzdeki Cumartesi günü akşam saatlerinde nihayet sona erecek.
Kastamonu Emniyeti’nden seçim mesaisi
31 Mart yerel seçimlerine geri sayım hızla devam ediyor. Aylardır devam eden seçim çalışmaları ve propaganda süreci, önümüzdeki Cumartesi günü akşam saatlerinde nihayet sona erecek.
Sokak Kedilerine Çarpan Sürücülere 14.432 TL Ceza
Karabük’te sokak kedilerine çarpan 2 sürücüye 14 bin 432 lira ceza kesildi.
Kastamonu’da fuhuş operasyonu!
Kastamonu’da düzenlenen fuhuş operasyonunda; 3 kişiden 2’si tutuklandı.
Cinayet zanlısı tutuklandı
Uyuşturucu parası için babasının evini bastı, gürültü için dışarı çıkan komşusunu öldürdü
Fazla uzağa gidemedi!
Kastamonu’da 3 ev hırsızlık olayının şüphelisi, kıskıvrak yakalandı.
Damat cinayetinde yeni gelişme!
Kastamonu’da damatlarını mezarda silahla vurarak öldüren baba ve oğlu tutuklandı, 3 şüpheli ise serbest bırakıldı.
Aile boyu cinayet!
Aile üyeleriyle birlikte damadını 15 kurşunla öldüren kayınpederin sözleri kan dondurdu. Mezarlık cinayetinde detaylar belli oldu, cinayetin boşanma davası sebebiyle işlendiği ortaya çıktı.
Kastamonu'da kan donduran cinayet!
Kastamonu'da mezarlıkta başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulmuş halde erkek cesedi bulundu. Cinayetin ardından Karabük istikametine kaçtıkları belirlenen 2'si kadın 5 şüpheli Karabük'te yakalandı. 
Yangında 2 kişi yanarak hayatını kaybetti
Gece saatlerinde meydana gelen yangında 5 ev zarar gördü, 2 kişi de hayatını kaybetti.
Yağmacı cezaevine gönderildi!
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce, Kastamonu merkezde konutta birden fazla kişi ile yağmacılık suçundan kesinleşmiş 7 yıl hapis cezası olan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
Emlakçı cinayetinde 3 tutuklama!
Kastamonu'da iş yerini kurşunlayarak bir kişinin ölümüne sebebiyet veren 3 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.  
Kastamonu'da büyük uyuşturucu kaçakçısı yakalandı
Kastamonu'da 67 Bin 200 adet sentetik ecza hapı ile kutusunda yabancı menşeili 2 adet 9 mm çapında tabanca ele geçirilen zanlı, Adliyeye sevk edildi.
Kanlı apartman yönetimi kavgasında 1 tutuklama
Apartman toplantısında meydana gelen ve 1’i ağır 4 kişinin yaralandığı olayla ilgili 1 kişi tutuklandı. Yaralılardan 3’ü tedavilerinin ardından taburcu edilirken 1 yaralının ise tedavisi halen devam ediyor.  
Jandarma 6 bin 940 personel alıyor!
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine a 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplam 6.940 sözleşmeli uzman erbaş (erkek) alımı yapılacak.
Kastamonu’da hapis cezasıyla aranan 5 kişi yakalandı
Haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 şahıs, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezinde 4 ekip 22 personel ile yapılan operasyon sonucu yakalandı.
Dizi oyuncusundan akıl almaz hırsızlık
Dijital bir platformda yayınlanan 'Kıyma' isimli dizide rol alan U.Ü’nün Adana'da Avukat Yunus Levent Küfüdür'ün cüzdanını çalarak kayıplara karıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Kastamonu'da neler oluyor! 530 şahıs sorgulandı
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen huzur denetiminde 530 araç sorgulandı. Uygulamada 1 araçta 1 adet tüfek ele geçirildi.
İçişleri’nden 81 ile ‘trafik’ genelgesi
İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri" konulu genelge gönderdi.
Taşköprü'de sıkı denetim
Taşköprü'de denetimler devam ediyor.
Kırtasiye yardımı başvuru ekranı, Kırtasiye yardımında son durum ne? Kırtasiye yardımı başvuru nasıl yapılır?
Okulların açılmasına kısa bir süre kala kırtasiye yardımı başvuruları için vatandaşlar araştırmaya başladı. Veliler ve öğrenciler okullar açılırken kırtasiye alışverişi yapmaya başladı. Yapılacak olan kırtasiye yardımıyla öğrencilerin ve velilerin yükü hafifletilmek hedefleniyor. Kırtasiye yardımının başlayıp başlamadığı konusunda vatandaşlar merakta. E-devlet üzerinden başvuruları yapılan kırtasiye yardımı 1 Eylül–31 Aralık tarihleri arasında ödemeler gerçekleştiriliyor. Kırtasiye yardımında son durum ne? Kırtasiye yardımı için başvurular nasıl yapılır? İşte detaylar