Belediyede hüzünlü tören;

Belediyede hüzünlü tören

Kastamonu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan 61 yaşındaki Remzi Toptan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Toptan için, belediye ana hizmet binası önünde tören düzenlendi....

Törende konuşan Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, geçen hafta belediye ailesinden bir kayıplarının daha olduğunu belirterek; “Bu hafta da böyle oldu ve bir arkadaşımızı daha kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Tabi ölüm hepimiz için gerçek, her nefis ölümü tadacak, vakit saat gelince de ne bir dakika ileri ne bir dakika geri gidecek. Tek yapacağımız da duamız ve niyazımız” dedi.


1 Nisan 1986 tarihinde Belediye Başkanlığı bünyesinde bekçi olarak memuriyete başlayan Remzi Toptan, 36 yıl boyunca belediyenin farklı birimlerinde memur ve ambar memuru unvanlarıyla özveriyle görev yaptı. Son olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapmakta iken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren evli ve iki çocuklu olan Remzi Toptan için Kastamonu Belediyesi ana hizmet binası önünde tören düzenlendi.


Törene; Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Başkan Yardımcıları Mehmet Yurt ve Resul Köprülü, belediye birim amirleri ve çalışanları, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeleri ile Remzi Toptan’ın ailesi ve yakınları katıldı. Törende,  Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasının ardından Toptan’ın öz geçmişi okundu.


VİDİNLİOĞLU: “ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR”

Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, geçen hafta belediye ailesinden bir kayıplarının daha olduğunu belirterek; “Bu hafta da böyle oldu ve bir arkadaşımızı daha kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Tabi ölüm hepimiz için gerçek, her nefis ölümü tadacak, vakit saat gelince de ne bir dakika ileri ne bir dakika geri gidecek. Tek yapacağımız da duamız ve niyazımız. Arkamızdan dua edecek güzel dileklerde bulunacak bir cemaatle defnedilmek, arkamızdan hayırla yad edilebilmek. Belediyemizde yine oğlu ile beraber çalışıyoruz. Yaşı çok genç, 1961 doğumlu fakat bunun saati, yaşı, erkeği, kadını yok. Kimisi tarlada çapa yaparken, kimisi işinin başında, kimisi bir başka şekilde olup herkesin bir bahanesi oluyor. Allah sırat-ı müstakimden ayırmasın, imanla son nefesini verenlerden eylesin. Mekanı cennet olsun, hepimizin başı sağ olsun. Tabi ki ateş düştüğü yeri yakıyor, daha çok genç, Kamil kardeşime ve kıymetli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Bize düşende dua etmek ve son vazifemizi de yerine getirmektir. Tekrar hepimizin başı sağ olsun, mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.


Kastamonu Belediyesi AR-GE Müdürlüğü personeli Ekrem Toptan ve DSİ’den emekli Hakkı Toptan’ın ağabeyi, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Kamil Toptan’ın da babası olan Remzi Toptan’ın cenazesi, belediyedeki törenin ardından Kuzeykent Ulu Camii'ne getirildi. Burada Cuma namazı sonrasından kılınan cenaze namazının ardından Merkez Üyücek Köyünde bulunan aile mezarlığına defnedildi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum