“Olukbaşı oluksuz olmaz dedik”;

“Olukbaşı oluksuz olmaz dedik”

Kastamonu Belediyesi Olukbaşı hizmet binası açılış töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu açıklamasında; “Verdiğimiz sözleri tutuyor olmanın verdiği mutluluğu birlikte yaşıyoruz. Olukbaşı oluksuz olmaz dedik, hizmet binası da ihtiyaçtı, hem muhtarlığımız hem hizmet binamız bir araya geliyor” diye konuştu....

Olukbaşı Şehitler bahçesinde gerçekleştirilen açılış törenine, Belediye Başkan Yardımcıları Resul Köprülü ve Mehmet Yurt, MHP İl Başkanı Emin Çınar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, çeşitli kurum ve kuruluş müdürleri, STK başkanları, belediye çalışanları, İGM üyeleri ve beyçelebi mahallesi sakinleri katıldı.Programda açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Emin Çınar yaparken, hizmetlerinin devam edeceğini belirterek, verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğu içinde olduklarını dile getirdi.


ÇINAR: “SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRMİŞ OLMANIN MUTLULUĞUYLA HİZMETE DEVAM”

İl Başkanı Emin Çınar aynı zamanda belediye adına hüzünlü bir gün yaşadıklarına vurgu yaparak; “Bugün mutlu bir birlikteliğin içerisindeyiz ama belediye adına da hüzünlü bir günü yaşıyoruz. Belediye çalışanlarımızdan bir kardeşimiz rahmeti rahmana kavuştu. Remzi beye cenabı Allahtan rahmet diliyorum. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi çalışma kadroları, Belediye başkanımız ve değerli ekibi, gerçekten olukbaşı mevkisine yakışır belediye hizmetlerimizin ve mahalle sakinlerimiz tarafından, muhitinde alabilecekleri hizmet binasını sizlere kavuşturduklarından dolayı emeği geçen bütün herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten hoş bir mekan oldu, hem burada dinlenme yerleri hem de belediye hizmetlerimizin mahalle sakinlerine yakınen sunabilecekleri bizlere kavuşturdu. Belediye başkanımız geçen hafta engelsiz yaşam merkezinin temel atma törenine katıldı, seçim beyannamemizde halkımızla bütünleştiğimiz noktada vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmiş olmanın mutluluğu ile hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu noktada da yapılacak bütün hizmetlerde kazasız belasız dönem nasip etsin rabbim hepimize. Hizmet binamız Kastamonumuza yakışır, hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

COZUROĞLU; “6 YILDIR BU OLUK İÇİN BU BİNA İÇİN UĞRAŞIM VARDI”

Beyçelebi Mahallesi Muhtarı Rıfat Cozuroğlu ise;“Sesime kulak veren belediye başkanım ve emeği geçen belediyenin tüm personeline çok teşekkür ediyorum, yaklaşık 6 yıldır bu oluk için bu bina için uğraşım vardı, çok teşekkür ediyorum. Buradan bol bol su içmenizi diliyorum” dedi.

VİDİNLİOĞLU: “İÇERİSİNDE TURİZM BİLGİ ALMA OFİSİ OLACAK”

Hizmetlerinin ve çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu bununla beraber, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğin memleketini hazırladıklarını söyledi.Başkan Vidinlioğlu, açıklamasının devamında şöyle konuştu;“Bir hafta arayla iki tane hayırlı hizmetin birinin temelini attık, diğerinin açılışını yapıyoruz. Yaz ayları Kastamonu gibi kış memleketlerinde, kısa sürede çok iş yapmanız gereken günler oluyor. Onun için bizde çok fazla şey sığdırmak istedik, onun için sıklıkla sizlerle bir araya geliyoruz. Verdiğimiz sözleri tutuyor olmanın verdiği mutluluğu birlikte yaşıyoruz. Olukbaşı oluksuz olmaz dedik, hizmet binası da ihtiyaç idi, hem muhtarlığımız hem hizmet binamız bir araya geliyor. Bir oda da ayırabilirsek, şehrin girişinde gidilecek yerleri soran turistlerimiz için de turizm bilgi alma ofisi gibi olacak. Millet bahçesi çok yol aldı, karaçomağın hemen yanında DSİ’den tahsis ettiğimiz baraj kenarında da çalışmalar devam ediyor, İl Özel İdaresi’nden aldığımız eski botanik parkının olduğu yeri de şehrin hizmetine sunacağız inşallah. Alt yapı eksiği olan yerlerde alt yapıyı tamamlıyoruz, hemen hemen Mehmet Akif’te asfaltlanmadık yer kalmadı, alt yapısını tamamladıkça asfaltını da yapıyoruz. Şehrin görüntüsü çok önemli, zaten ünvanımız var temiz şehir Kastamonu diye, maneviyatın başkenti Kastamonu diyoruz. Birlik beraberlik içerisinde hem ülkemizi hem memleketimizi geleceğe hazırlama noktasında birlik beraberliğimiz daim olsun, hem de yapacağımız hizmetlerde Allah hepimize güç kuvvet versin. Su çok rahatlıkla içilebilir bir su, herkes kana kana içebilir” ifadelerini kullandı.

“ÖLENLERİMİZE RAHMET HEPİMİZE SABIR DİLİYORUM”

Hayatını kaybeden bir belediye çalışanın olmasından dolayı üzgün olduklarını vurgulayan Vidinlioğlu; “Son dönemde belediye çalışanlarımızdan kayıplar verdik, anne babalarından kayıplar verdik. Bütün belediye ailesi olarak bir ve beraberiz. Ölenlerimize rahmet hepimize sabır diliyorum, başımız sağolsun, mekanları cennet olsun. İnanan insanlarız, vakit saat geldiği zaman ne bir saniye ileri ne bir saniye geri” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum