1 kişi tutuklandı;

1 kişi tutuklandı

İhbar üzerine harekete geçen Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından 3 adreste operasyon yapıldı. Operasyon sonucu ruhsatsız silah ele geçirilirken olayla ilgili 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 11 şahıstan 10’u serbest bırakıldı bir lahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi....

3 FARKLI ADRESE OPERASYON

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince 29 Temmuz’da, 18 yaşındaki bir gencin silahlı birkaç şahıs tarafından zorla tutulduğu yönünde gelen ihbar üzerine, Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bulunan E.K., F.B., ve T.Ç. isimli şahıslara ait 3 farklı ikamete operasyon düzenlendi. Savcı talimatına istinaden adreslerde yapılan aramalarda 11 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Operasyonda; 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet ruhsatsız tabanca, 16 adet çeşitli çaplarda dolu fişek, 4 adet kesici alet, 3 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan materyal ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara çıkarılan şüphelilerden; N.S., E.Y., S.G. ve H.N.K. Savcılıktan serbest bırakıldı. E.K., H.S., F.Ş.,F.B., ve T.Ç. ise Savcılıktan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. T.Ö. ve H.E.K. isimli şüpheli şahıslar tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. T.Ö. mahkeme kararıyla adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. H.E.K. isimli şüpheli ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum