“İlimizin her yerinde imzası olan köklü bir kuruluşuz”;

“İlimizin her yerinde imzası olan köklü bir kuruluşuz”

Kastamonu İl Özel İdaresinde ihtiyaç bulunan kadrolar için yapılan sınav sonunda kazananların ilk mesaisi ‘hizmet içi eğitim’le başladı. Açıklamalarda bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi; “İlimizin her yerinde imzası olan köklü bir kuruluşuz.Yaptığımız işi severek, güler yüzle en güzel ve en verimli şekilde yerine getirelim” ifadelerine yer verdi....

SİNSİ; “YAPTIĞIMIZ İŞİ SEVEREK VERİMLİ HALE GETİRELİM”

 

‘Etik’ konulu ilk eğitim öncesi açılış konuşması yapan Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı H. İbrahim Sanık, kısaca kurum hakkında bilgi vererek;“Bu ilk mesai gününüz. İlimizin her yerinde imzası olan köklü bir kuruluşuz. En önemli ve duyarlı olduğumuz konuların başında; sizlerin işinizi yaparken kurumumuzu temsil ettiğinizi unutmamanızdır. Yaptığımız işi severek, güler yüzle en güzel ve en verimli şekilde yerine getirelim. Her daim sizlere teslim edilen araç ve iş makinelerinin birer emanet olduğu bilincinde olalım. Hepinize hayırlı olsun, nice sağlıklı, kazasız belasız çalışmalar dilerim” dedi.

Özel İdare İç Denetçisi Hakkı Atay tarafından verilen ‘etik’ konulu ilk derste kurumun yapısı, işleyişi, etik ve personelin uyması gereken kurallar bütünü hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Kaynak: Cebrail Keleş

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum