İnebolu’da köprü  inşaatı yarım kaldı;

İnebolu’da köprü inşaatı yarım kaldı

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan İnebolu Terminal Köprüsü ve İnebolu Girişi BSK yapılması işine ait ihaleyi Mütevelli Yapı ortaklığında üstlenen Müteahhit Ahmet Aydın Tümer vefat etti. Ortaklardan Ahmet Aydın Tümer’in vefatı üzerine, taşeron firmalarla sorun yaşadığı öne sürülürken terminal köprüsü inşaatı da durdu....



Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan İnebolu Terminal Köprüsü ve İnebolu Girişi BSK yapılması işine ait ihaleyi Mütevelli Yapı ortaklığında üstlenen Müteahhit Ahmet Aydın Tümer vefat etti.  Ortaklardan Ahmet Aydın Tümer’in vefatı üzerine, taşeron firmalarla sorun yaşadığı öne sürülürken terminal köprüsü inşaatı da durdu.

İHALE DEĞERİ 17 MİLYON 220 BİN TL

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğünce 31 Mart 2020 tarihinde yapılan ihaleyi Ahmet Aydın Tümer, Mütevelli Yapı İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. ortaklığı 17 Milyon 220 bin 819 TL bedelle kazanmıştı. Sözleşmenin imzalanmasının ardından başlaması gereken çalışma çeşitli nedenlerle birkaç kez kesintiye uğradı. Alınan bilgilere göre, müteahhit firma ortaklığın tasfiyesini istedi. Bu durumda Karayolları’nın başka bir müteahhit ile anlaşarak işi tamamlatma yoluna gideceği belirtildi. Çalışmaların durması üzerine, köprünün yıkılacağı iddiaları konuşulmaya başlandı. Köprünün yeterli su seviyesi yüksekliğine sahip olmadığı yönünde de eleştiriler geldi. Köprünün sel tehlikesine karşı, daha yüksek yapılması gerektiği öne sürüldü. (Kadir Yıldırım)

Ft:İnebolu 

Kaynak: Kadir Yıldırım

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum