Sınav giriş yerleri açıklandı;

Sınav giriş yerleri açıklandı

Haziran ayında başvuruları tamamlanan KPSS Lisans oturumuna az bir süre kala sınav giriş belgesi ve sınav yerleri duyuruları yakından takip ediliyor. Memur olma hayali kuran binlerce aday ÖSYM takvimi ile belirlenen sınav tarihleri ve başvuru detayları hakkında araştırma yapıyor. ÖSYM tarafından KPSS sınav giriş yerleri açıklandı....

Ön lisans, lisans ve ortaöğretim olmak üzere üç oturum şeklinde gerçekleştirilecek KPSS sınavının Lisans oturumu başvuruları Haziran ayı itibarıyla tamamlandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) yayımladığı takvim üzerinden Kamu Personeli Seçme Sınavı oturum tarihlerini ve sonuç açıklanma tarihlerini duyurmuştu. Edinilen bilgiye göre, KPSS sınav yerleri giriş belgesi açıklandı. 

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre, KPSS giriş yerleri ve sınav belgesi erişime açıldı.

31 Temmuz 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu ile 2022-KPSS Lisans (Eğitim Bilimleri) oturumuna katılacak adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

 Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 21 Temmuz 2022 tarihinde saat 14.30'dan itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum