Takım Kaptanı Öcal, Şanlıurfa Valiliğini örnek verdi;

Takım Kaptanı Öcal, Şanlıurfa Valiliğini örnek verdi

Temmuz ayının sonlarına doğru yaklaşırken, TFF 2’nci Lig’de sezonun başlamasına 40 günden az bir süre kala GMG Kastamonuspor’da sessizlik ve belirsizlik devam ediyor....

11 Ağustos’ta Bozkurt’ta yaşanan sel felaketinin ardından bir yıl süre ile tüm hakları saklanan ve dondurulan KSK’da, bu yıl da sanki yeni sezon başlamayacakmışcasına sessiz bekleyiş devam ediyor. Kulüpte gelişme olmaması taraftarları umutsuzluğa sürüklemiş durumda. Henüz transfer tahtasının açılmamış olması yeni sezon planlamasının olmayışı bir yılın boş geçirildiğine dair dedikodulara sebep olurken, şehir genelinde var olan belirsizlik yerini endişeye ve giderek daralan zaman diliminde kulübü umutsuzluğa doğru götürmekte. 

Rakip takımlar transferlerini tamamlayıp sezon öncesi kamplarında kendilerini bir noktaya taşırken, şehir kulüpleri bütün olmuş birlik ve beraberlik mesajları verirken, Kastamonu’nun en büyük spor markası olan KSK olduğu yerde saymaya devam ediyori, hatta geç kalındığı için geriye doğru hızlı bir şekilde gidiyor. Şehrin dinamiklerinin GMG Kastamonuspor’u gündemlerine alması için ne olması gerekir. En son 2019 yılının yaz transfer döneminde transfer yapabilen KSK, transfer tahtasının kapalı olduğu 5’nci sezonunu yaşıyor. Yaklaşık 3 yıldır açılamayan bir transfer tahtası. Şehrin en büyük reklamı olan profesyonel tek futbol takımı olan Kastamonuspor zaten bir yıl bekletilirken bu yıl durumu ne olacak, soru işaretleri neredeyse sezonun başlamasına bir ay kala cevabını bulamıyor. Bu sessiz bekleyiş nereye kadar gidecek merak konusu. 

Bu sessizlik üçüncü ligin sesi mi acaba? 

KAPTANDAN SİTEM DOLU PAYLAŞIM

GMG Kastamonuspor takım kaptanı Faruk Öcal, sosyal medya üzerinden belirsizliğe ve sessizliğe karşı sitemkar paylaşımda bulundu. 

Yaptığı paylaşımda Şanlıurfa Valiliği’nin, Şanlıurfaspor ile alakalı birlik beraberlik mesajlarının verildiği bir paylaşımını alıntılayan kaptan Öcal, paylaşımında; “Birlik ve beraberlik içerisinde Kastamonusporu nasıl yok ederiz çok yakında vizyonda” ifadelerine yer verdi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum