Paydaşlar bir arada;

Paydaşlar bir arada

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Aydoğan Aydoğdu’nun hazırladığı” Batı Karadeniz Bölgesi Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planı Kastamonu paydaş bilgilendirme toplantısı” gerçekleştirildi....

Toplantıda Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü’ne önerilen ve kabul gören projelerden birisi olan çalışma tanıtıldı. Turizm Fakültesi Dekanı Alptekin Sökmen, projenin Batı Karadeniz Bölgesi için büyük bir önem taşıdığını, bu nedenle hazırlık sürecinin çok titiz bir dizi toplantıyı ve çok sayıda ortakla güçlü bir eşgüdümü gerektirdiğini söyledi.  Birkaç eşgüdüm toplantısının yapıldıktan sonra diğer illerdeki paydaşlarla bir araya gelinmesi hususunda mutabakat sağlandı.

Fakülte Dekanı Alptekin Sökmen’in başkanlığında yapılan toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdürü Fahrettin Şenoğlu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Kastamonu Müdürü Yalçın Uyanık, Ilgaz Dağı Milli Park Müdürü İrem Sağlam Fide, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Planlama, Programlama ve Stratejik Araştırmalar Birim Başkanı Serkan Doğru ve Aydoğan Aydoğdu katıldı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum