“Eski günler festivali”;

“Eski günler festivali”

2005 yılında İstanbul’da kurulan ve başkanlığını iş adamı Tolga Acar’ın yaptığı Çatalzeytin Yenibeyler Köyü Derneği, Kurban Bayramı’nın 3’üncü günü Eski Günler Festivali gerçekleştirecek. İstanbul Mezuniyet, Acar Ofis ana sponsorluğunda gerçekleşecek program 11 Temmuz 2022 pazartesi günü saat 12.00’de başlayacak....

ACAR; “KÖYLÜLÜK VE ÜRETİM BİLİNCİNİ YÜKSELTMEYİ AMAÇLIYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Yenibeyler Köyü Derneği Başkanı Tolga Acar, “Değişen ve gelişen dünyada köye ve köylüye, doğa ve canlı türlerine duyulan ihtiyaç her geçen gün artarken, köylülük ve üretim bilincini yükseltmek, katma değer üretmek maksadıyla ‘Eski Günler’ başlığında bir festival düzenledik. Bu anlamda saat 16.30’da başlayacak festivalimiz için Kastamonu Valimiz, Belediye Başkanımız, çevre ilçe kaymakam ve belediye başkanlarımızı davet edeceğimiz bu buluşmada, yöresel lezzetlerimizi, üretim değerlerimizi sergileme şansı bulacağız” dedi.

Başkan Acar, festivalde sahne alacak sanatçılar Orhan Canayakın, Cideli Emin, Seher Civelek ve Alev Yıldırım’la hem eğlenceye, hem de köyümüze, köylümüze doyacaklarını belirtti. Acar; “Ana sponsorlarımız başta olmak üzere desteğini esirgemeyen Çatalzeytin Belediye Başkanımız Ahmet Demir ve iş adamlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum