“Onu hep hatırlayacağız”;

“Onu hep hatırlayacağız”

Cide Belediyesi ev sahipliğinde 3 gün sürecek “Rıfat Ilgaz Sarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali, 27’nci kez kapılarını açtı. Cide Belediye Başknı Eşref Mutlu, açıklamasında; “Rıfat Hocamızın gösterdiği bu bağ bu sevgiyle, vazgeçmeden her koşulda onu hep hatırlayacağız” dedi....

Bu yıl 27’ncisi düzenlenen ve Cide Belediyesi ev sahipliğinde 3 gün sürecek “Rıfat Ilgaz Sarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali” nin açılışı gerçekleştirildi.Rıfat Ilgaz Evi’nden Belediye Meydanına yapılan yürüyüşle start alan festivalin ilk gününde katılımcılara kuru karma, keşkek, yumurtalı börek ve ayran ikramı yapıldı. Limaniçi Cide Sanat Galerisinde Rıfat Ilgaz Resim Çalıştayı Sergisinin de düzenlendiği festivalin ilk günü Rıfat Ilgaz söyleşileriyle tamamlandı.


MUTLU; “CİDE’YE OLAN BAĞLILIĞINI TÜM DÜNYAYA DUYURMUŞTUR”

Açılışta konuşan Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu; “Rıfat Ilgaz Cide’ye olan bağını, özlemini, sevgisini herkese anlatmış ve okutmuştur. Halime Kaptanından, Sarı Yazmasına kadar Cide’ye olan bağlılığını tüm dünyaya duyurmuştur. Bizde Rıfat Hocamızın gösterdiği bu bağ bu sevgiyle, vazgeçmeden her koşulda onu hep hatırlayacağız” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum