Büyük Final Geldi;

Büyük Final Geldi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kastamonu Şubesi (TFFHGD) tarafından düzenlenen 6’ncı “Geleneksel Kurumlararası Bahar Futbol Turnuvasında” final zamanı geldi....

Bu akşam Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek olan final müsabakasında, Kastamonu Entegre ile Jandarma Komando takımları karşı karşıya gelecek. Mücadele 20.30’da başlayacak.Yarı Final müsabakalarında Kastamonu Entegre DSİ Sporu 1-0 yenerken, Jandarma Komando Cezaevisporu 2-1 mağlup ederek finale çıkma hakkı kazanan iki takım oldular.Yarı Finalde karşılaştıkları DSİ maçı sonrası Kastamonu Entegre Teknik sorumlusu Hakkı Doğanoğlu galibiyeti değerlendirdi.

“FİNALDE HARİKA BİR OYUN ORTAYA KOYACAĞIZ”

Kastamonu Entegre Teknik Sorumlusu Doğanoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; “Öncelikle oyuncularımı tebrik ederek başlamak istiyorum. Müthiş bir takıma karşı çok iyi iş çıkardık. Oyuncularım oyum planını çok iyi anladılar, mutluyum. Bu maçı kaybedeceğiz duygusuna hiç kapılmadık. Engin'in sakatlanmasıyla oyun planımızı değiştirmek zorunda kaldık ama benim takımımla ilgili en güzel şey, kimin öne çıkması gerekiyorsa o sorumluluğu alıyor. Serhat özellikle geçiş hücumlarında müthiş bir performans ortaya koydu ve golle süsledi. Onun adına çok mutluyum ama günün sonunda takım oyunu bu. Bence hücumda ve savunmada Mustafa, Nusret, Serhat ve Kaptan Onur müthiş bir iş çıkardı, oyunu iyi kontrol ettik. DSİ Spor’ un savunmasını iyi okuduk ve ikinci yarıda çok net pozisyonları girdik ama değerlendiremedik. İyi maç oynadık ama harika bir maç oynamadık açıkçası Finalde harika bir oyun ortaya koyacağız” dedi.

“FİNAL OYNAYACAK HER İKİ TAKIMA DA BAŞARILAR DİLİYORUM”

2022 yılı Kurumlar Arası Futbol müsabakalarında final oynamaya hak kazanan Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanlığı futbol takımının başarısı hakkında Eğt. Mrk. Komutanı J. Alb. Mehmet Çelik değerlendirmelerde bulunarak;“Final hakkı kazanmak üzere centilmence mücadele eden tüm sporcularımızı örnek davranışları nedeniyle tebrik ediyorum. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün dediği gibi ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ anlayışı ile hareket ederek, öncelikle halkımızın güven ve huzuru için her daim milletimizin yanında olan ve bunun yanı sıra çeşitli etkinliklerde kurumumuzu temsil etmek üzere ön saflarda mücadele eden personelimi başarılı oyunlarından dolayı tebrik ediyorum. Yarı finalde mücadele ederek güçlü bir rakibe karşı üstünlük sağladık ve finale çıktık. Halkımızın teveccühüne mazhar olmuş, her daim yanında olmalarının güvenini hisseden milletimiz gibi bende Jandarma personelimizden oluşan takımımızın finalde harika bir oyun sergileyerek şampiyon olacağına güveniyor ve dostluk içinde final oynayacak her iki takıma da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum