3 bölgede kesinti devam ediyor;

3 bölgede kesinti devam ediyor

Kastamonu Belediyesi tarafından isale hattında yaşanan tahribatta ilgili bir duyuru yayınladı. Kastamonu Belediyesi, Ilgaz isale hattında yaşanan tahribattan dolayı yaşanan su sıkıntısının bir kısım bölgede devam ettiğini ve üç bölgeye su verilmediğini duyurdu....

“EKİPLERİMİZ KESİNTİSİZ ÇALIŞIYOR”

27 Haziran’da yaşanan sel felaketi nedeniyle şehrin içme suyunu karşılayan Ilgaz isale hattında ciddi tahribat meydana geldi. Kastamonu Belediyesi ekipleri tarafından onarım çalışmaları devam ediyor. Kastamonu Belediyesi’nden konuyla ilgili olarak yeni bir açıklama geldi. Kastamonu Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Ekiplerimizin yoğun ve özverili çalışmaları sayesinde Ilgaz isale hattımızın tahribatı nedeniyle su veremediğimiz bölgelere su vermeye başlamıştık. Anıt Mezarlığı üzerinde bulunan su deposunu pompa istasyonuna çevirerek su kesintisi problemini büyük ölçüde ortadan kaldırdık. Ancak isale hattının tahribatından dolayı; Ledakent, Emirgan Konakları, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi üst kısımlarına su verememekteyiz. Ekiplerimiz kesintisiz bir şekilde problemi ortadan kaldırmak için çalışmaktalar. En kısa sürede bu bölgelerede su verilecek olup yaşanan mağduriyette sabırla ve anlayışla bizlere yaklaşım gösteren tüm hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

“ZAMAN İÇERİSİNDE TÜM KONUTLARA ULAŞACAK”

Su verilen bölgeler ise şöyle açıklandı; “Esentepe mahallesi alt kısımları, Şahin tepesi mevkii, Kırkçeşme mahallesi, Mehmet akif ersoy mahallesi alt kısımları, Suluceviz mevkii, Rehabilitasyon hastanesi ve civarı, Aktekke mahallesi, Faruk nuhoğlu çeşmesi, Doğakent.Ekiplerimiz tarafından su, belirttiğimiz noktalara verilmiş olup zaman içerisinde tüm konutlara ve işyerlerine ulaşacaktır.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum