İhsangazi’de yollar kapatıldı;

İhsangazi’de yollar kapatıldı

İhsangazi Belediyesi güvenlik ve göçük nedeni ile bazı yolların geçici olarak yaya ve araç trafiğine kapatıldığını açıkladı....

Belediye’nin yapmış olduğu açıklamada; İsalar mahalle yolu göçük nedeni ile Çay mahalle köprüsünün ise güvenlik amaçlı araç ve yaya trafiğine kapatıldığı bildirildi.

 

“HASARIN GİDERİLMESİ İÇİN EKİPLERİMİZ ARALIKSIZ ÇALIŞMAKTADIR”

 

İhsangazi Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ İsalar mahalle yolumuz göçük nedeni ile Çay mahalle köprümüz güvenlik amaçlı ulaşıma kapatılmıştır. İlçemizde devam eden yoğun yağışlar neticesinde oluşan sel sebebiyle zarar gören İlçe Merkezi ile İsalar Mahallemizin ulaşımını sağlayan yol oluşan göçükler ve Çay Mahalle Köprüsü güvenlik nedeni ile Araç ve Yaya trafiğine kapatılmış olup, ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanmaktadır. Yolda oluşan hasarın giderilmesi için ekiplerimiz aralıksız çalışmaktadır.İlçe sakinlerimizin yol ve köprü tekrar hizmete açılıncaya kadar alternatif güzergahları kullanmaları ve güvenlik açısından kesinlikle göçük olan ve köprü etrafındaki alanlara yaklaşmaması önemle rica olunur.” 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum