“Babalar, vazgeçilmez değerimizdir”;

“Babalar, vazgeçilmez değerimizdir”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kaya ve yönetimi Babalar Günü’nde, Huzurevi ve diğer bazı yerlerde ziyaretlerde bulunarak, babalar gününü kutladı. Kadın Kolları Başkanı Kaya yaptığı açıklamada; “Çocuklarını güvenli bir geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen, onları yaşama hazırlayan, onlara her zaman destek olan ve ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar vazgeçilmez değerimiz, hayat zenginliğimizdir” ifadelerine yer verdi....


AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kaya ve yönetimi Babalar Günü’nde, Huzurevi ve diğer bazı yerlerde ziyaretlerde bulunarak, babalar gününü kutladı. Kadın Kolları Başkanı Kaya yaptığı açıklamada; “Çocuklarını güvenli bir geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen, onları yaşama hazırlayan, onlara her zaman destek olan ve ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar vazgeçilmez değerimiz, hayat zenginliğimizdir” ifadelerine yer verdi.

“BABALAR, GELECEĞE REHBERLİK EDEN İLK ÖĞRETİCİLERİMİZDİR”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kaya, babalar günü dolayısıyla ziyaretler gerçekleştirdi. Kaya, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamasında, şu ifadelere yer verdi; “Milletimizin sahip olduğu sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının anne ile birlikte temel yapı taşı olan Babalarımız Aile bağlarının güçlenmesinde, çocuklarımızın geleceğe güvenle hazırlanmasında, toplumsal değerlerimizin korunmasında ve bu değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılarak yaşatılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Güven ve sorumluluk duygularının en güzel örneklerini sergileyen Babalarımız; sonsuz sevgi ve özveriyle aynı zamanda bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimiz olmaktadır. Çocuklarını güvenli bir geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen, onları yaşama hazırlayan, onlara her zaman destek olan ve ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar vazgeçilmez değerimiz, hayat zenginliğimizdir. Hayatımızın her anında koca bir çınar gibi arkamızda duran ve vakur duruşuyla bizleri onurlandıran babalarımızın, sadece bu özel günle sınırlı kalmadan yaşamımız süresince her zaman gönüllerini hoş tutmalı, onlara hayatlarının her anında en değerli varlıklarımız olduklarını hissettirmeliyiz. Ailesinin mutluluğu, güvenliği ve onurlu bir yaşam sürmesi için yüreklerindeki sevgi, şefkat ve güveni karşılıksız veren ve bu gayretini alın teri ile birleştiren tüm Babalarımızın, Vatanımız ve şanlı Bayrağımız için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kıymetli Babalarının Babalar Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum