Kongre öncesi kritik açıklama;

Kongre öncesi kritik açıklama

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün yarın gerçekleştirilecek kongre öncesi önemli açıklamalarda bulundu....

Aygün açıklamasında, 19 Haziran Pazar günü yapılacak olağan kongre sonrasında, daha güçlü bir yönetim kurabilme olasılığı olduğu için Kastamonu'nun ve Kastamonuspor'un menfaatlerini de gözeterek 15 gün sonrası için yeniden olağanüstü kongre kararı alma noktasında yönetimle mutabık kaldıklarını belirtti. Aygün devamında; "Her ne olursa olsun, Aygün ailesi Kastamonuspor'u asla yalnız bırakmayacak ve dün olduğu gibi yarın da takımına sahip çıkarak takımımızı ve kulübümüzü daha yukarıya taşımak için elini taşın altına koymaya devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

"KASTAMONUSPOR, İNSANLARIN KÜSTÜĞÜ DEĞİL BARIŞTIĞI BİR KULÜP "

Kongrenin yarın yapılacağını dile getiren Aygün açıklamalarında; “Bugüne kadar ısrarla savunduğumuz, olması için her zaman çaba sarf ettiğimiz ve her platformda sıkça dile getirdiğimiz bir konu var ki, Kastamonuspor'un insanların küstüğü değil, barıştığı bir kulüp olması. Bu doğrultuda uzun zamandır daha geniş katılımlı bir yönetim olması için çalışmalar yürütmekteyiz.”Yapılan görüşmelerin bir kısmı henüz sonuçlanmamış olsa da, kulübü yönetmeye talip olduğunu ifade eden herkesle görüşmelerimizi sürdürdük ve bu görüşmelerimiz de devam etmektedir. Yaptığımız görüşmeler ışığında bizden süre isteyenlerin de olduğunu göz önünde bulundurarak mevcut yönetimimizle de istişare ederek bir karar alma mecburiyetinde kaldık. 19 Haziran Pazar günü yapılacak olağan kongremiz sonrasında, daha güçlü bir yönetim kurabilme olasılığı olduğu için Kastamonu'nun ve Kastamonuspor'un menfaatlerini de gözeterek 15 gün sonrası için yeniden olağanüstü kongre kararı alma noktasında yönetimdeki arkadaşlarımızla mutabık kaldık. Her ne olursa olsun, Aygün ailesi Kastamonuspor'u asla yalnız bırakmayacak ve dün olduğu gibi yarın da takımına sahip çıkarak takımımızı ve kulübümüzü daha yukarıya taşımak için elini taşın altına koymaya devam edecektir" dedi.

“ANLAŞTIĞIMIZ OYUNCULAR VE TEKNİK HEYET SÖZLEŞME İMZALAMAK İÇİN BİZİ BEKLEMEKTE”

Kastamonuspor'da görev yapan mevcut yönetimin desteğiyle geride kalan 1 yıllık süreci iyi değerlendirdiklerini belirten Aygün; "Kulübümüzün vergi, SSK hem de mümkün olduğunca geçmişten kalan oyuncu alacaklarından arındırmaya gayret ettik ve çok şükür transfer tahtasını açma noktasında çalışmalar yaptık. Transfer görüşmelerimiz tüm hızıyla devam ediyor, prensipte anlaştığımız oyuncular ve teknik heyetimiz tüm heyecanları ile sözleşme imzalamak için bizleri beklemekte. 

Pazar günü yapılacak olağan genel kurulumuz sonrasında alınacak yeni genel kurul kararının tek bir amacı vardır, ‘Daha güçlü ve daha kenetlenmiş Kastamonu, Kastamonuspor yönetimi.' Tüm bunlar ışığında bundan sonra yapılacak olağanüstü genel kurul sonucunda göreve gelecek yeni yönetim hangi kardeşlerimizden oluşursa oluşsun yarınlara daha büyük umutlarla bakacak bir Kastamonuspor hedefimizdir. Bu güne kadar heyecanla bekleyen sevgili Kastamonulu hemşerilerimin bundan sonraki kısa süreci de sabırla beklemelerini rica ediyorum "

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum