Herkes İçin Keloğlan Kastamonu’da sahnelendi!;

Herkes İçin Keloğlan Kastamonu’da sahnelendi!

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kamyon Tiyatrosu’ etkinliği Kastamonu’da gerçekleştirildi. Antalya Devlet Tiyatrosu tarafından yapılan ‘Herkes İçin Keloğlan’ adlı çocuk oyunu Cumhuriyet meydanında sahneye çıktı....

Özlem Lale'nin kaleme aldığı, Sabri Özmener'in yönettiği oyun Kastamonu halkı tarafından büyük beğeni topladı.

Antalya Devlet Tiyatrosu’nun “Herkes İçin Keloğlan” adlı çocuk oyunu Kastamonu'da sahnelendi. Keloğlan'ın güldüren ve düşündüren hikayelerinin anlatıldığı oyun, Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen organizasyonla 17 Haziran Cuma günü seyircisiyle buluştu. Her yaştan sanatseverin ücretsiz izleyebileceği tiyatro oyunu Kastamonu  Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan açık hava sahnesinde oynandı.



Sergilenen oyuna, en az çocuklar kadar yetişkinler de ilgi gösterdi. Yoğun ilginin olduğu tiyatroda seyirciler oyunu izlerken, oyun sonunda çocuklar ve oyuncular hatıra fotoğrafı çekildi. Çocuklar doyasıya eğlenirken, yüz boyama etkinlikleriyle programa renk katıldı. Kastamonu İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü tarafından, çocuklara karne hediyesi olarak güzel bir gün yaşatıldı.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum