"Hangi konuda yardımcı olmadık";

"Hangi konuda yardımcı olmadık"

Cide Belediyesi, İlçe Devlet Hastanesi'nin alt yapı çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu'nun, sosyal medyadan yapılan açıklamalarına AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Aygen'den yanıt geldi. Aygen açıklamasında; “Hangi konuda destek istediniz de yardımcı olmadık” diyerek, tepki gösterdi....

Cide Belediyesi, İlçe Devlet Hastanesi'nin alt yapı çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu'nun, sosyal medyadan yapılan açıklamalarına AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Aygen'den yanıt geldi. Aygen açıklamasında; “Hangi konuda destek istediniz de yardımcı olmadık” diyerek, tepki gösterdi.

AYGEN;

"ENGEL TEŞKİL EDEN NEDİR BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ"

Sosyal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklamada bulunan İlçe Başkanı Aygen; "Cide Belediye Başkanı, hastane altyapısı için kendilerine çeşitli zorluk çıkarıldığını ifade etmiş. Bugüne kadar siz çalışmak istediniz de kim engelledi acaba merak ettik. Belediye Başkanı Hastane altyapısı için borçlanma istediğinde, Meclis üyelerimiz de buna destek vererek oy birliği ile borçlanma meclisten geçmiştir. Yani kredi alınmış izinler verilmiş engel teşkil eden nedir bir açıklama bekliyoruz. Halkımızın ve Belediyenin yararına hangi konuda destek istediniz de yardımcı olmadık. Üstünüze düşen görevi dahi yaparken sanki görev ve yetki alanınız dışında bir iş yapıyormuş gibi algı yaratmaya çalışıyorsunuz. Hastane alt yapısı (Su-Kanalizasyon) ayrıca yolunu yapmak Belediyenin görevi ve yetkisindedir" ifadelerine yer verdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum