“Kültür çalışmalarına her zaman destek vereceğiz”;

“Kültür çalışmalarına her zaman destek vereceğiz”

Kastamonu Üniversitesi Tarih Bölümü Başkanı Doç. Dr. Fahri Maden ve Kastamonu Üniversitesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Eyüp Akman, Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya’yı makamında ziyaret etti....

Ziyarette ‘Kastamonu Şer’iyye Sicillerinde Araç’ kitabının yazarı Doç. Dr. Fahri Maden, Başkan Sarıkaya’ya imzalı kitap hediye etti. İlçe Belediye Başkanı Sarıkaya, Araç Belediyesi olarak her zaman kültür çalışmalarına katkı vereceklerini dile getirdi.

1673-1910 yılları arası tarihi sürece ışık tutan ve basımında Belediye Başkanlığı’nın da katkıda bulunduğu ‘Kastamonu Şer’iyye Sicillerinde Araç’ isimli kitabın, Araç tarihi ve Araçlılar için dev bir eser olduğunu ifade eden Başkan Sarıkaya; “Araç Belediyesi olarak bu tür kültür çalışmalarına katkı vermeyi her zaman düşünüyoruz. Bu çalışmanın yapılmasını teşvik eden Prof. Dr. Eyüp Akman’a ve kitabın yazarları Doç. Dr. Fahri Maden ve Fazıl Çifçi’ye şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.  

Ziyaret sonrasında kitabın yazarı Doç. Dr. Fahri Maden tarafından Başkan Sarıkaya'ya imzalı kitap hediye edilirken, Başkan Satılmış Sarıkaya  tarafından da Prof. Dr. Eyüp Akman’a imzalı kitap hediye edildi.  



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum