Pınarbaşı’nda ödüllü maraton başladı;

Pınarbaşı’nda ödüllü maraton başladı

Pınarbaşı Geleneksel 5. Fotoğraf Maratonu, dün kayıtların alınmaya başlamasıyla start aldı....

Dün saat 9.00’da başlayan kayıtlar bugün saat 11.00’de sona erecek. Toplam 3 gün sürecek olan maratonda katılımcılar ilçenin doğal güzellikleri ve yerel yaşam fotoğraflanacak. Yarışmanın ödül töreni ise yarın saat 15.00’de Pınarbaşı Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.

BİRİNCİYE 10 BİN TL ÖDÜL

Pınarbaşı Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen fotoğraf maratonunda birinciye 10 bin TL, ikinciye 7 bin 500 TL, üçüncüye ise 5 bin TL ödül verilecek.Ayrıca yarışmada Horma Kanyonu Özel Ödülü 2 bin TL, Valla Kanyonu Özel Ödülü 2 bin TL, Ilıca Şelalesi Özel Ödülü 2 bin TL ve sergilenecek 20 fotoğraf içinde 500’er TL ödül dağıtılacak.Ödül alan veya sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların kullanım hakkı Pınarbaşı Belediyesi’ne ait olacak.

YAŞAR; “GEÇTİĞİMİZ YILLARA ORANLA DAHA DA ARTTIĞINI GÖRÜYORUZ”

Pınarbaşı Geleneksek 5. Fotoğraf Maratonu’na ilginin yoğun olduğunu ifade eden Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, “Her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz fotoğraf maratonumuza ilginin geçtiğimiz yıllara oranla daha da arttığını görüyoruz. Bu da bizleri fazlasıyla memnun ediyor. İlçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu organizasyonumuzda katılan fotoğraf sanatçılarına teşekkür ediyorum” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum