Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri başladı;

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri başladı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri başladı....

Kastamonu Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri programına Vali Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır,  il protokolü kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, kursiyerler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programın devamında açılış konuşması İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu tarafından yapıldı.

ÇAKIR; “HEM’LER BİRÇOK ALANDA İNSANLARIMIZIN YETİŞMESİNE HİZMET EDİYOR”

Programda konuşan Vali Avni Çakır; “Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerimiz çok çeşitli faaliyetler yapmakta ve birçok alanda insanlarımızın yetişmesine hizmet ediyor. Başarılı çalışmalarından dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile bütün personelini ve kursiyerlerimizi kutluyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Müzik Dinletisi, Halk Oyunları Gösterisi, Spor gösterileri gerçekleştirildi. Program devamında protokol ile birlikte Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında oluşturulan stantların gezilmesi ile sona erdi. Vali Çakır kursiyerlerin başarılı çalışmaları nedeniyle kutladı, başarılarının devamını diledi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum