Pınarbaşı Fotoğraf Maratonu başlıyor;

Pınarbaşı Fotoğraf Maratonu başlıyor

Pınarbaşı Geleneksel 5. Fotoğraf Maratonu, bugün başlıyor. Toplam 3 gün sürecek olan ve katılımın ücretsiz olduğu maratonda ilçenin doğal güzellikleri ve yerel yaşam fotoğraflanacak....

Fotoğraf maratonu için kayıtlar bugün 09.00’da başlayıp yarın saat 11.00’de sona erecek. Fotoğraf çekimleri ise kayıtla birlikte başlayıp Pazar günü saat 12.00’de sona erecek. Yarışmanın ödül töreni ise Pazar günü saat 15.00’de Pınarbaşı Belediye Başkanlığı önünde yer alan park alanında gerçekleştirilecek.

BİRİNCİYE 10 BİN TL ÖDÜL

Pınarbaşı Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen fotoğraf maratonunda birinciye 10 bin TL, ikinciye 7 bin 500 TL, üçüncüye ise 5 bin TL ödül verilecek.

Ayrıca yarışmada Horma Kanyonu Özel Ödülü 2 bin TL, Valla Kanyonu Özel Ödülü 2 bin TL, Ilıca Şelalesi Özel Ödülü 2 bin TL ve sergilenecek 20 fotoğraf içinde 500’er TL ödül dağıtılacak.

Ödül alan veya sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların kullanım hakkı Pınarbaşı Belediyesi’ne ait olacak.

Pınarbaşı Geleneksel 5. Fotoğraf Maratonu jürisinde ise Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar’ın yanı sıra, fotoğraf sanatçıları Arif Aktürk, Cemil Belder, Muammer Zeki Güven ve Suat Cumali Güngör yer alacak.




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum