“Esnaflarımızla şekillendiriyoruz”;

“Esnaflarımızla şekillendiriyoruz”

Tosya Belediye Başkanlığı tarafından ilçede yürütülen düzenleme çalışmaları kapsamında, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, ilçedeki işyerlerinde tek tip tabela sistemine geçiş için çalışmaların devam ettiğini kaydetti....

Başkan Kavaklıgil açıklamasında; “İlçenin tarihi dokusuna uygun bir şekilde dış cephe ve tek tip tabela sistemi ile bölgenin tamamen çehresini değiştirecek olan ekipler, Tosya ölçeğinde bu çalışma ile bir ilke imza atıyor. Esnaflarımızla şekillendiriyoruz, 40 bin hep birlikte yönetiyoruz” ifadelerine yer verdi.

“TOSYA ÖLÇEĞİNDE BU ÇALIŞMA İLE BİR İLKE İMZA ATIYORUZ”

Tosya ilçesinde, İlçe Belediyesi tarafından yürütülen düzenleme çalışmaları devam ediyor. İlçede devam eden çalışmalara yönelik açıklama yapan İlçe Belediye Başkanı Kavaklıgil; “Projelendirme ve ön hazırlık aşamalarını hızlıca tamamlayarak Rıhtım Boyu Caddesi, Arpa Pazarı ve Kasap Hali’nde bulunan işyerlerinin ticari faaliyetlerinin artması amacıyla çalışmalarına başlayan Tosya Belediyesi ilk önce çatı, baca ve yağmur oluğu tamirlerini gerçekleştirdi. Ardından ilçenin tarihi dokusuna uygun bir şekilde dış cephe ve tek tip tabela sistemi ile bölgenin tamamen çehresini değiştirecek olan ekipler, Tosya ölçeğinde bu çalışma ile bir ilke imza atıyor. Bölgede ticari faaliyet yürüten esnaflarımızla birlikte devamlı olarak fikir alış verişinde bulunuyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda şekillendiriyoruz. 40 bin hep birlikteyönetiyoruz” dedi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum