‘Sağlık çalışanlarının yüzde 70’i üyemiz’;

‘Sağlık çalışanlarının yüzde 70’i üyemiz’

Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz ve şube yönetimi, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi....

Kışla Parkı Canoğlu Restaurant’ta düzenlenen programda sendika çalışmaları hakkında gazetecilere bilgilendirmede bulunan Şube Başkanı Öz; “Etkide istikrarın, sendikacılıkta itibarın adresi, kazanımların merkezi, Türkiye’nin en büyük emek örgütü Memur-Sen Sağlık-Sen, 14 bin 487 bin yeni üyenin katılımıyla 260 bin 337 üye sayısına ulaşarak zirvedeki yerini perçinledi. Her yıl Mayıs ayında gerçekleşen sendika üye sayılarının tespitinde, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarını kapsayan üye sayıları açısından Sağlık-Sen Kastamonu Şubemiz zirvedeki yerini bir kez daha perçinleyerek, yetkiyi göğüslemiştir. İlimiz genelinde rakibimiz olan tüm sendika üye sayılarının toplamının üç katı üyeye sahip olarak zirvedeki yerimizi koruduk. Sendikamızın üye sayısı, toplam 3 bin 410 çalışanın 2 bin 55’i, yani yüzde 70.1’ine ulaşmış durumdadır” dedi.

“YETKİNİN GETİRDİĞİ SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDEYİZ”

Mehmet Öz, açıklamasının devamında şunları kaydetti; “Ailemiz olarak gördüğümüz sendikamıza yeni katılan gönüldaşlarımızla birlikte çalıştık, birlikte başardık. 2022 yılında Kastamonu Sağlık-Sen olarak, sadece üye sayımızı değil, ailemizi büyüterek 2055 sağlık ve sosyal hizmet emektarından oluşan kocaman bir aile olduk. Ailemizi bu denli büyütmemize katkı sunan kıymetli üyelerimize; bizleri yürüdüğümüz bu zorlu yolda yalnız bırakmadıkları, her daim mücadelemize inanıp, güvendikleri için ne kadar teşekkür etsek az gelir. Bu başarı, hiç kimseyi birbirinden ayırt etmeksizin ekip ruhuyla hareket eden bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının başarısıdır. Sağlık-Sen olarak, gerek ülke genelinde 14. yılına girdiğimiz ‘genel yetkili sendika’ olmanın gerekse Kastamonu özelinde taşıdığımız yetkinin getirdiği sorumluluğun bilincindeyiz.”

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

“Sağlık çalışanlarının sorunlarını çözmeye odaklandık. Bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacak, sahada fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımızın sorunlarını çözüme, taleplerini kazanıma dönüştürecek çalışmaları süratle sürdürmeye devam edeceğiz. Sağlık-Sen olarak bugüne kadar birçok konuyu gündeme taşıyarak kazanıma dönüştürdük. Yetkili sendika olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bugüne kadar çözdüğümüz yüzlerce sorun gibi bundan sonra da stratejik akıl, yapıcı öneriler ve uzman ekiplerimizle çözümün adresi olmaya devam edeceğiz. Kazanımlarımızı değersizleştirmeye çalışan veya emek hırsızlığı yapan zihniyete takılmaksızın kıymetli üyelerimiz ve teşkilatımızdan almış olduğumuz güçle durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Başta gücümüze güç katan değerli üyelerimize, diğer taraftan gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan ve gerektiğinde kendisinden ve ailesinden fedakarlık yapan temsilcilerimizle birlikte tüm teşkilatımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum, Allah’a emanet olun.” 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum