“Amacımız turnuvalara katılımı artırmak”;

“Amacımız turnuvalara katılımı artırmak”

Gazipaşa İlkokulu’nun kuruluşunun 90’ncı yıl dönümü dolayısıyla okulda 90 sporcunun katılımıyla satranç turnuvası düzenledi....

Önceki hafta düzenlenen Mahalli Okul Sporları Satranç Turnuvası’nda 2’ncilik kupasını kaldıran mink öğrenciler, okullarının 90’ncı yıl dönümünü de bir satranç turnuvasıyla kutladı. Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Gazipaşa İlkokulu Satranç Antrenörü Melek Böcek; “Bu başarı Kasım ayında sıfırdan başladığımız derslerimize ek olarak turnuvalara da katılan öğrencilerimizin başarısı. Amacımız Kastamonu genelinde daha çok öğrenciye ulaşıp turnuvalara katılımı artırabilmek. ‘Başarı çalıştıkça gelir’ ilkesiyle yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Türkiye Satranç Federasyonu Kastamonu İl Temsilciliği tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte yürütülen satranç turnuvaları, yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Gazipaşa İlkokulu satranç noktasında kendini kanıtlayan bir okul olmayı sürdürüyor. Önceki hafta merkez ve ileçelerden 420 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Mahalli Okul Sporları Satranç Turnuvası’nda Minik A kategorisinde derece sağlayan Gazipaşa İlkokulu öğrencileri, turnuvadan ikincilik kupasıyla dönerek okulunu ve öğretmenlerini gururlandırmıştı. 

BÖCEK; “90’NCI YILA ÖZEL SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLEDİK”

Okulun kuruluş yıldönümüne özel satranç turnuvası düzenleyen Kastamonu Satranç İl Temsilcisi Hilmi Böcek, yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “29 Mayıs tarihinde Gazipaşa ilkokulu 90’ncı kuruluş yıl dönümü satranç turnuvası düzenledik. 90’ncı yıl olarak açtığımız turnuvaya 90 kişilik bir katılım sağladık. İlkokullar arasında gerçekleştirdiğimiz turnuvamızda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

ŞİMŞEK; “GAZİPAŞA İLKOKULU CUMHURİYET DÖNEMİNİN İLK MEKTEPLERİNDEN BİRİ”

Gazipaşa İlkokulu Müdürü Murat Şimşek de turnuvaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederek; “Kastamonu’da Cumhuriyet döneminin ilk mekteplerinden birisi olan ve 1932 yılında eğitim öğretime başlayan Gazipaşa ilkokulunun 90’ncı kuruluş yıl dönümü münasebetiyle ilkokul öğrencileri arasında satranç turnuvası düzenledik. TSF Kastamonu İl Temsilciliği ile iş birliği halinde düzenlenen satranç turnuvasına katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Turnuvaya katılım konusunda duyarlılık gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz. Turnuvanın organizasyonunu sağlayan TSF İl Temsilcisi Hilmi Böcek’e ve hakemlerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

BÖCEK; “BAŞARI ÇALIŞTIKÇA GELİR İLKESİYLE YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Gazipaşa İlkokulu Satranç Antrenörü Melek Böcek ise duygu ve düşüncelerini şu ifadelerle dile getirdi; “90’ncı yıla özel bir satranç turnuvası gerçekleştirdik. Öncelikle katılan herkese teşekkür ederim. Gazipaşa İlkokulu olarak kısa zamanda büyük başarı yakaladığımızı düşünüyorum. Geçen hafta katıldığınız Okul Sporları Satranç Turnuvasında, Minik A kategorisinden ikincilik kupasıyla döndük. Bu başarı Kasım ayında sıfırdan başladığımız derslerimize ek olarak turnuvalara da katılan öğrencilerimizin başarısı. Bu noktada çocuklarının yanında olan desteğini esirgemeyen velilerimize, Okul Müdürümüz Murat Şimşek ve Okul Müdür yardımcı Turan Yiğit hocalarıma da teşekkür etmek isterim. Amacımız Kastamonu genelin de daha çok öğrenciye ulaşıp turnuvalara katılımı artırabilmek. Başarı çalıştıkça gelir ilkesiyle yolumuza devam etmek istiyoruz. Emeği olan tüm öğrencilerime başarılar dilerim.” 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum