Fen Lisesi’nde TÜBİTAK heyecanı;

Fen Lisesi’nde TÜBİTAK heyecanı

Kastamonu Fen Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışı gerçekleştirildi....

Açılışa, Vali Yardımcısı Mustafa Taş, Milli Eğitim İl Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Müdür Yardımcısı Serkan Demirkıran, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Vali Yardımcısı Mustafa Taş ve Milli Eğitim İl Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu tarafından kurdele kesilerek Kastamonu Fen Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı açılış yapıldı.

TÜBİTAK'ın destekleriyle düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılış konuşması Fen Lisesi Müdürü Metin Arabacı tarafından yapıldı ve akabinde fuar alanındaki projeler, proje sahibi öğrencilerin açıklamaları eşliğinde incelendi.

Kastamonu Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Bilişim Teknolojileri, Beden Eğitimi, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı, Almanca, İngilizce, Matematik, Biyoloji, Fizik ve Kimya alanlarında olmak üzere toplam 25 projeden oluşan fuar, 70 öğrenci ve 20 öğretmenin danışmanlığı ile hazırlanmış olup proje çalışmalarında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz” denildi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum