GMG Kastamonuspor’da yönetim, 'neredeyse' belli;

GMG Kastamonuspor’da yönetim, 'neredeyse' belli

Bu hafta sonu gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesi GMG Kastamonuspor’da yeni yönetim kurulu listesi büyük ölçüde şekillendi. A.Ş. konusunda da prosedürler tamamlanırken, kongre sonrası kırmızı-siyahlılar yeni sezon planlamasını hayata geçirmek için kolları sıvayacak....


 

İlimizin tek profesyonel takımı GMG Kastamonuspor’da kongre hareketliliği yaşanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Kastamonu’ya gelen GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, yönetim listesini oluşturmak için temaslarda bulundu.

Yapılan toplantıların ardından yönetim listesinde sona gelinirken, Aygün’ün bu hafta listeye son şeklini vermesi bekleniyor.

Diğer taraftan kırmızı-siyahlı temsilcimizin Anonim Şirket (A.Ş.) olması yönünde gerçekleştirilen çalışmaların tamamlandığı da gelen bilgiler arasında.

Sürpriz bir aday olmazsa ek liste olarak gidilmesi beklenen kongre, 29 Mayıs Pazar günü saat 15.00’de Kurşunlu Han Otel’de gerçekleştirilecek.

YENİ SEZON PLANLAMASI KONGRE SONRASINDA…

Ayrıca iddialı bir kadro kurmak isteyen temsilcimizde kongre sonrası transfer tahtasının açılması yönünde girişimlerin sıklaşması, yeni sezonda takımı çalıştıracak teknik direktör ve transferlerin ise kısa süre kamuoyu ile paylaşılması planlanıyor.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum