Cumhurbaşkanlığı Marka Ofisinin başına İnebolulu Erbay atandı;

Cumhurbaşkanlığı Marka Ofisinin başına İnebolulu Erbay atandı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bünyesinde kurulan Türkiye Marka Ofisi koordinatörlüğüne İnebolulu Nur Özkan Erbay atandı....


Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye Marka Ofisi'nin kurulduğunu açıklamıştı. Ofisin koordinatörlüğüne İnebolulu gazeteci Nur Özkan Erbay’ın görevlendirildiğini bildirdi.

Erbay, soyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şunları kaydetti; “Cumhurbaşkanımızın liderliği ve vizyonu, İletişim Başkanlığımızın çizdiği hedef ve stratejiler doğrultusunda; yeni yüzyılın parlayan yıldızı Türkiye’mizin markasını her alanda dünyada en üst lige taşımak için Türkiye Marka Ofisi Koordinatörlüğü görevini gururla taşıyacağım” dedi.

 

Aslen İnebolulu olan Nur Özkan Erbay, Daily Sabah, TRT Türk, TRT Haber, TRT World, USA Sabah gibi birçok gazete ve televizyonda muhabirlik, bölge temsilciliği ve büro şefi olarak görev aldı.  İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde Lisans, Georgetown Üniversitesi’nde Uluslararası Gazetecilik alanında Yüksek Lisans öğrenimini tamamlayan Erbay, ikinci Yüksek Lisansını Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Uluslararası Güvenlik bölümünde tamamladı. Erbay halen Hacı Bayram Veli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde doktora çalışmalarını sürdürüyor. (İstamonu)

Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum