KAST-KADER ‘alan el ile veren eli’ buluşturuyor;

KAST-KADER ‘alan el ile veren eli’ buluşturuyor

İstanbul’da faaliyet gösteren ve ilk kadın hemşeri derneği olan Kastamonu Kadın Derneği (KAST-KADER), ‘alan el ile veren eli’ buluşturmaya devam ediyor....

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Kastamonu’ya gelen KAST-KADER Başkanı Emine Çelik, Özel Bireyler ve Aileleri Derneğine üç adet tekerlekli sandalye, Taşköprü Anadolu Lisesi dil birincisine dizüstü bilgisayar, Taşköprü Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Satranç Turnuvası kızlar kategorisi birincisine bisiklet hediye etti.

Kastamonu’da gerçekleşen her programa ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını kaydeden Çelik, dernek olarak alan el ile veren eli buluşturmaya gayret gösterdiklerini belirterek; “Yardımların yapılmasında desteklerini esirgemeyen; Seher Soytaş, Selma Cengiz, Hilal Sarıkaya Toker, Esma Bitirim, Emel Albayrak, Arzu Toprak, Emine Kütük’e İsa Evsal Yucak ve Kastamonu Kadın Derneğine sonsuz güven duyan, inanan ve her daim destekçimiz olan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ederim” dedi. Kastamonu Kadın Derneği Kastamonu Temsilcisi Av. Seda Çetin’de programlarda Çelik’e eşlik etti.



Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum