Kadıdağı semalarında yıllar sonra uçurtmalar havalandı!;

Kadıdağı semalarında yıllar sonra uçurtmalar havalandı!

Yıllar sonra bir ilk yaşandı ve Kadıdağı semaları, uçurtmalarla şenlendi. Yüzlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte çocuklar doyası eğlenirken, aileleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirme fırsatı yakaladı....

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte ücretsiz uçurtma dağıtıldı. Yüzlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte zaman zaman aksaklıklar meydana gelse de; etkinliğin sonunda kazanan çocuklar oldu.

Pandemi sebebiyle uzun süredir düzenlemeyen etkinliğe beklenenden fazla bir katılım yaşanırken,  yoğun katılımdan dolayı da zaman zaman sinirler gerildi. Velilerin, yetkililerin duyurularını duymazdan gelerek çocuklarını göndermek yerine kendileri uçurtmaya almaya çalışması gerginliklere sebep olurken; etkinliğin sonunda ise uçurtmalar havalandı ve gerilen ortam yerini neşeli çocukların seslerine bıraktı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz bir şekilde çocuklara uçurtma dağıtılacağı duyuruldu. Aileler, çocuklarıyla birlikte şenlik alanına geldi. Şenliğe havanın da güzel olması sebebiyle çok sayıda aile, çocuklarıyla birlikte katıldı. Ücretsiz dağıtılan uçurtmaları almak isteyen veliler zaman zaman izdihama da sebep olurken, görevli sayısının yeterli olmaması sebebiyle de iletişim noktasında sıkıntılar meydana geldi.

 

  Şenlikte aileler, hem organizasyona hem de yetersiz kalan güvenlik önlemlerine tepki gösterdi.  Her ne kadar organizasyon noktasında bazı eksiklikler olsa da; Kadıdağı'nda yıllar sonra uçurtmaların havalanması, çocukları mutlu etti.

Fotoğraf: İHA                                         

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum