Arama
Arama Sonuçları
Yok artık! 112’yi bu sebeplerden arıyorlar
ANTALYA 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 8 ayda gelen 2 milyon 500 bin çağrının yüzde 64'ü gereksiz çağrılardan oluştu. Damat adayının GBT'sini yaptırmak isteyen de konuşmaya başlayan çocuğuna pratik yaptırmak isteyen de acil çağrı hattını meşgul etti.
Uçurtmayı kurtarmaya çalışırken elektrik çarptı
Elektrik tellerine takılan uçurtmayı kurtarmaya çalışan genç akıma kapılarak ağır yaralandı.
19 Mayıs, uçurtma şenliği ile kutlandı
Tosya ilçesinde 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler, uçurtma şenliğinde doyasıya eğlendi.
Geliri depremzedelere gönderilecek
Daday'da kelebek çayırında, geliri depremzedelere gönderilmesi için kermes programı düzenlendi. Düzenlenen kermese Kaymakam Ayşegül Yıldırım, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Uçak Kafe yeni yüzüyle
Aktekke Mahallesi’nde daha önde Millet Kıraathanesi olarak kullanılan pandemi döneminden sonra kullanılmayan Uçak Kafe yatırımcı Yaşar Savaşan tarafından tekrar ayağa kaldırılarak, faaliyete geçirildi.
Kadıdağı semalarında yıllar sonra uçurtmalar havalandı!
Yıllar sonra bir ilk yaşandı ve Kadıdağı semaları, uçurtmalarla şenlendi. Yüzlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte çocuklar doyası eğlenirken, aileleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirme fırsatı yakaladı.
Bozkurt'ta 23 Nisan coşkulu kutlandı
Kastamonu'daki sel felaketinde en çok etkilenen Bozkurt ilçesindeki çocuklar, jandarma ekipleri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenlenen etkinliklerle doyasıya eğlendi.
Ilgaz’a macera parkı yapılacak
Kastamonu ve Çankırı sınırlarında yer alan Ilgaz Dağı’nda, 6 milyon liralık Macera Parkı Tesisi yatırımı için imzalar atıldı. Proje ile 12 ay boyunca bölgenin turist çekmesi hedefliyor.