Muhtardan itfaiye sitemi: ''Yanan da mağdur, söndürmeye gelen de'';

Muhtardan itfaiye sitemi: ''Yanan da mağdur, söndürmeye gelen de''

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, geçtiğimiz gün Kuzeykent Mahallesi'nde çıkan yangının ardından itfaiye talebini bir kez daha yeniledi....

Herkesin mağdur olduğunu ve ihale aşamasına gelen itfaiye ek hizmet binasının nihayete erdirilmesi gerektiğini öne süren  Çölez, ''Aksi halde  yanan mağdur,  söndürmeye gelen mağdur, vatandaş mağdur'' ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

 

Kuzeykent Mahallesi'nde son bir yıl içerisindeki beşinci yangının meydana geldiğini hatırlatan Kuzeykent Mahallesi Hakan Çölez, ''Kastamonu'nun Kuzeykent'ine itfaiye talebi bugün yine can acıtacak sonuçlar neticesinde gündeme geliyor. Belli bir süreç neticesinde Kastamonu belediyesince ihale aşamasına kadar gelen itfaiye müfrezesi konusu ötelenen ihale tarihleriyle canımızı acıtmaya devam ediyor.

umarız biran önce aşamalar tamamlanır ve bu yangınlara müdahaleler daha hızlı gerçekleşir.Aksi halde  yanan mağdur,  söndürmeye gelen mağdur, vatandaş mağdur. Bu kadar mağduriyetten memnuniyet doğmaz.

 

İHALE NE AŞAMADA?

Muhtar Çölez'in açıklamalarıyla birlikte ihalenin ne durumda olduğu merak edilirken; 16 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilen ihalenin de 7 ay içerisinde tamamlanması bekleniyordu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum