AK Kadınlar, Anneler Günü mesaisinde;

AK Kadınlar, Anneler Günü mesaisinde

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığınca Anneler Günü kapsamında Şehit Şerife Bacı Anıtı, Şehit aileleri, engelli aileler ve diğer anneler ziyaret edildi....

AK Parti Kastamonu Kadın Kolları İl Başkanı Neslihan Kaya yaptığı açıklamasında, “ 14 Temmuz 1993'te Mardin'de şehit düşen Mehmetçiğimiz Satı Yanaşoğlu'nun değerli annesi Lütfiye teyzemizi, Adana Tarsus'ta Şehit olan Kahraman şehidimiz İsmail Boduroğlu'nun annesi Sakine Boduroğlu'nu, Şehit Askerimiz İrfan İdrisoğlu'nun annesini,  çok yüce bir duygu olan engelli evlatları Mustafa, Sakine ve Hilal 'in annesi Satiye Zeynel Abidin'i ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladık.

Gücümüze güç, umudumuza umut katan; fedakârlık, sevgi, şefkat ve sabrın timsali tüm annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun!

Rabbimiz onların duasını üzerimizden eksik etmesin. Toplumumuzun temelini oluşturan, aile yuvasını, fedakârlıklarıyla bir arada tutarak bir huzur adasına dönüştüren annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Aile hayatının birleştirici unsuru olan, dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenmiş annelerimiz, en yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsalidir.

 Sevgili Peygamberimizin, “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” sözü dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır.

 Annelerimiz sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu,  hem de öğretmenidir.

 Türlü fedakârlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hizmet edilse azdır.

 Anneler Günü’nün, annelerimizin değerini daha iyi anlamamıza vesile olacağı inancıyla, başta evlatlarını vatan uğruna şehit vermiş anneler olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.



Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum