Cumhuriyet Meydanı'nda güvenli trafik programı tanıtımı;

Cumhuriyet Meydanı'nda güvenli trafik programı tanıtımı

Her yıl Mayıs ayının ilk haftası kutlanan Trafik Haftası münasebetiyle Kastamonu Cumhuriyet Meydanında Kastamonu Valiliğinin öncülüğünde Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik Tanıtımı programı düzenlendi. Programda araç sürücülerine ve vatandaşlara uyarılarda bulunuldu....


Programa Vali Avni Çakır, İl Emniyet Müdür Vekili Murat Güven, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mücahit Avkıran, İl Protokolü ve Trafikten Sorumlu Şube Müdürleri katıldı.

Vatandaşlara özellikle yayalara öncelik verilmesi, emniyet kemeri, yaya geçitlerinin önemi ve kurallarını hatırlatan Vali Çakır, vatandaşlarımızdan tedbiri elden bırakmamalarını istedi. Araçlarda bulunan çocuklara kırmızı düdük ve çeşitli hediyeler dağıtan Vali Çakır, çocuklardan ebeveynlerinin kuralları ihlal etmesi durumunda düdüğü çalarak uyarmalarını istedi. Programda Vali Avni Çakır tarafından, yılın tır sürücüsü seçilen Mehmet Kandil’e plaket takdim edildi.


Görevlilerle bir süre sohbet eden Vali Çakır, trafik tedbirleri konusunda yetkililerden bilgi aldıktan sonra uygulama noktasından ayrıldı. (Emre Çevikoğlu)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum